Ora de Sibiu
Știri in direct
SDO inalt
SDO inalt

Institutul Confucius din Sibiu, primul din România, împlinește 10 ani

1.215

Universitatea”Lucian Blaga” din Sibiu va sărbători 10 ani de la înființarea primului Institutul Confucius din România, printr-o serie de manifestări la care vor lua parte peste 40 de invitați din țară și străinătate.

În 3 și5 noiembrie, la Sibiu vor fi prezenți reprezentanți ai celor trei Institute Confucius din România – Universitatea București, Universitatea ”Babes Bolyai” din Cluj și Universitatea Transilvania din Brașov – precumși din invitați din cadrul Confucius Institute din opt universități din străinătate: Beijing Language and Culture University (China), Havana University (Cuba), University Cattolica Milan (Italia), Kansai Gaidai University (Japonia), Suez Cannal University (Egipt), Western Michigan University (SUA), University of Bonn (Germania), La Rochelle University (Franța).
ÎncadrulInternational Conference on Excellence and Sustainability in Education and Culturevorparticipa, de asemenea, reprezentanțiaiautorităților locale, MinisteruluiEducațieiNaționaleperecumșiaiAmbasadeiChinei la București.
”Suntemmândri de faptulcăUniversitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a fostcea care a înființatprimulInstitut Confucius din România. Iarînceizeceaniamreușitsăextindemacestproiectșiîncadrulaltoruniversități din țară. Înacelașitimp, Institutul Confucius din cadrul ULBS a avut o contribuțieesențialăînprocesul de internaționalizarepe care Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu l-a dezvoltatînultimiiani”, a declarat prof. univ. dr. ing. IoanBondrea.

Primește titlurile instant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...