Ora de Sibiu
Știri in direct

Institutul Confucius din Sibiu, primul din România, împlinește 10 ani

1.173

Universitatea”Lucian Blaga” din Sibiu va sărbători 10 ani de la înființarea primului Institutul Confucius din România, printr-o serie de manifestări la care vor lua parte peste 40 de invitați din țară și străinătate.

În 3 și5 noiembrie, la Sibiu vor fi prezenți reprezentanți ai celor trei Institute Confucius din România – Universitatea București, Universitatea ”Babes Bolyai” din Cluj și Universitatea Transilvania din Brașov – precumși din invitați din cadrul Confucius Institute din opt universități din străinătate: Beijing Language and Culture University (China), Havana University (Cuba), University Cattolica Milan (Italia), Kansai Gaidai University (Japonia), Suez Cannal University (Egipt), Western Michigan University (SUA), University of Bonn (Germania), La Rochelle University (Franța).
ÎncadrulInternational Conference on Excellence and Sustainability in Education and Culturevorparticipa, de asemenea, reprezentanțiaiautorităților locale, MinisteruluiEducațieiNaționaleperecumșiaiAmbasadeiChinei la București.
”Suntemmândri de faptulcăUniversitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu a fostcea care a înființatprimulInstitut Confucius din România. Iarînceizeceaniamreușitsăextindemacestproiectșiîncadrulaltoruniversități din țară. Înacelașitimp, Institutul Confucius din cadrul ULBS a avut o contribuțieesențialăînprocesul de internaționalizarepe care Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu l-a dezvoltatînultimiiani”, a declarat prof. univ. dr. ing. IoanBondrea.

Primește titlurile instant

Loading...

airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...