Președintele PSD Sibiu – ”Un spital județean nou la Sibiu este o prioritate pentru noi”

1.150

Liderul PSD Sibiu, Bogdan Trif,a anunțat joi într-o conferință de presă că discuțiile avute cu Liviu Dragnea, Preşedintele Partidului Social Democrat şi România şi cu premierul Mihai Tudose, după vizita la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au dus la luarea deciziei finanţării construirii unui spital judeţean nou la Sibiu.

Trif spune că urmează, pe plan local, ca împreună cu toţi factorii de decizie locali, respectiv Prefectul judeţului Sibiu, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, şi Primarul municipiului Sibiu, să se facă demersurile necesare pentru întocmirea documentaţiei care trebuie depusă în cel mai scurt timp la Guvernul României, astfel încât să se poată asigura demararea lucrărilor.

VEZI ȘI: Premierul Tudose la Sibiu: ’’Am venit să anunț construcția unui spital nou în oraș’’
„Spitalul judeţean de urgenţă care urmează a se construi la Sibiu este o prioritate pentru noi, pentru creşterea calităţii actului medical şi a gradului de confort al pacientului sibian. În plus, având în vedere faptul că actualul spital este format din clădiri foarte vechi, care implică costuri tot mai mari de reparaţie, modernizare şi mai ales de întreţinere. Un spital nou, modern, care să integreze toate specialităţile actului medical, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, implică costuri mult mai mici pentru întreţinere şi administrare”, a declarat Bogdan Trif, Preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Proteste la Sibiu în așteptarea lui Dragnea – ’’Facem scut şi îl dăm afară din Sibiu! Sibiul nu e Teleorman!’’
Declarațiile acestuia vin ca urmare a anunțului făcut miercuri seară de către premierul Tudose, după vizita acestuia la Spitalul Județean Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. hop scrie

    MINCIUNI !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.