VIDEO – Turcan îl critică pe Tăriceanu: ’’Este inventatorul statului paralel și avocatul corupției’’

602

Raluca Turcan l-a criticat în termeni duri pe președintele senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Prim-vicepreședintele PNL spune că Tăriceanu s-a transformat în avocatul corupției.

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, susține că președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a devenit ”avocatul corupției în spațiul public” și ”a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme”, anunță Agerpres. Raluca Turcan cataloghează drept ”descalificantă” reacția lui Tăriceanu la adresa președintelui Klaus Iohannis.
”Toată țara poate vedea că domnul Tăriceanu a devenit avocatul corupției în spațiul public. Modul iresponsabil în care a reacționat arată că dl. Tăriceanu se teme foarte tare de acțiunea Justiției. Călin Popescu-Tăriceanu a inventat ‘statul paralel’ în România când de pe poziția de prim-ministru trimitea în secret bilețele roz cerând intervenții în actul de justiție. Este regretabilă această involuție de discurs la domnul Tăriceanu, pentru care acum fostul primar Iohannis este văzut drept inactiv, în vreme ce, în 2007, un întreg guvern în frunte cu dl. Tăriceanu a sărbătorit intrarea în UE la Sibiu. Dl. Tăriceanu a transformat a doua poziție în stat în platforma lansării de mahalagisme în spațiul public, o involuție de-a dreptul șocantă”, a menționat liberala.

Conferinta de Presa PNL SIBIU. Participa Raluca Turcan si Viorel Catarama

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 3 noiembrie 2017

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a transmis joi șefului statului, Klaus Iohannis, printr-o scrisoare deschisă, că va lupta în continuare, împreună cu toți oamenii de bună credință, pentru „demantelarea ‘statului paralel'”, pentru aflarea adevărului despre mecanismele acestui sistem și a participanților la ”uzurparea” puterii desemnate democratic la alegeri.
”Eu nu sunt timorat nici de dosarele pe care le fabrică, la comandă, zeloasa dumneavoastră colaboratoare, Codruța Kovesi, și nici de alte instrumente utilizate de ‘statul paralel’ pentru arestarea, compromiterea, chiar condamnarea sau îndepărtarea din viața publică a adversarilor dvs. politici”, a spus Tăriceanu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. hop scrie

    criticati….ce ???? PNL,ATI FOST ACOLO !PDL?Nimic nu ati facut ptr. tara asta !va luati de PSD, si astia …ca voi toti…… ,de nimic,sper sa va dizolve Presedintele ,si poporul asta sa aleaga cu discernamint !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.