csu timisoara © dragos dumitru 42

CSU Sibiu a învins vineri seară echipa nou pomovată BC Timba Timișoara, după un meci în care galben-albaștrii au dominat clar. Partida s-a încheiat 98-70 iar următorul meci se joacă pe 2 decembrie, în deplasare la Galați.

Baschetbaliștii sibieni au avut vineri ca adversară o echipă nou promovată, aflată într-o perioadă delicată, dar care nu a depus armele. Deși BC CSU Sibiu era considerată favorită, jucătorii BC Timba Timișoara au reușit ă țină aproape în prima parte a partidei, primul sfert încheindu-se 21-17. Baschetbaliștii noștri însă nu le-au dat prea multe șanse oaspeților, astfel că la pauză intrau la vestiare cu un avantaj de 7 puncte. În partea a doua a meciului, BC CSU Sibiu a jucat cu mai multă determinare iar înaintea sfertului decisiv a reușit să mărească diferența la 22 de puncte, scor 72-50. Ultimul sfert a fost la dispoziția echipei noastre astfel că doar 2 puncte au lipsit pentru ca BC CSU Sibiu să atingă borna de 100 de puncte, iar meciul s-a încheiat 98-70.
”Am avut un meci mai greu de cât ne-am așteptat, în prima parte a partidei. Am intrat prea relaxați. Știam că de la Timba lipsesc jucători importanți, dar ei au venit să își vândă scump pielea. Deși le-am explicat jucătorilor noștri că e pericol dacă intrăm așa, ei tot nu s-au putut motiva. De alergat în apărare am alergat, dar nu am făcut fazele până la sfârșit și de aceea am luat atât de multe puncte. Mă bucur că în sfertul 3 au înțeles și au jucat bine, ne-am dus la 20 de puncte iar de acolo totul a fost simplu. Să vedem ce va urma după pauza competițională, pentru că va trebui să jucăm și mai bine cu Galațiul și Craiova, următoarele două meciuri”, a spus după meci Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu.
Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Tyler Laser 18p, Marcel Davis și Wilhelm Brosser câte 15p, Chris Cooper 14p, Lawrence Kinnard 13p, Monyea Pratt și Mirel Dragose câte 4p, Andrei Petică 5p, Dragoș Gheorghe 2p.
Pentru echipe urmează o perioada de pauză competițională, urmând ca BC CSU Sibiu să dispute următorul meci pe 2 decembrie, în deplasare la Galați.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu