Ora de Sibiu
Știri in direct

Se lansează cartea ”Personalități de referință ale Sibiului”

1.498

Cartea ”Personalități de referință ale Sibiului” se lansează vineri, 24 noiembrie 2017, la Teatrul Gong, în cadrul unui eveniment care reunește oameni reprezentativi ai orașului nostru, personalități de elită din Sibiu, care povestesc într-o culegere de interviuri, despre cariere, despre principii morale, despre modele și începuturi dificile, lăsând, intenționat, să se vadă și latura umană a lor, vorbind despre familie, despre timpul liber, despre idealuri și bucurii.

Vor fi prezente personalități din cultură, administrație, politică, antreprenori, oameni din media, dar și din justiție, sport, învățământ sau din domeniul medical.
”Sibienii, asemenea unor pioni pe o tablă de șah se află într-o perfectă armonie, având mentalități, scopuri și idealuri comune. Așezați unul lângă celălalt, pionii din această carte, formează un cordon puternic de apărare, de sprijin și de propulsare. Prin abordarea lor constructivă și unitară au făcut din orașul nostru unul dinamic, modern, democrat, deschis noului. Pionii sunt sufletul jocului, iar acești pioni, ale căror interviuri și povești de viață le puteți citi în carte, au demonstrat că sunt un etalon al armoniei într-un context multicultural, multietnic și multireligios.”, a precizat Ioana Bărbulescu, editorul cărții.
Proiectul s-a desfășurat sub egida Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, care s-a alăturat, ca un garant al calității, sprijinind întreg procesul editorial.
” Dinamica de dezvoltare a unui oraș poate fi măsurată în multe variabile, însă cea mai bună unitate de cuantificare este calitatea oamenilor care formează o comunitate”, menționează Teodor Boantă, coautor, reprezentant ULBS.
În cadrul galei oficiale, care va începe la ora 18:00, fiecare personalitate va primi un exemplar din carte. Lansarea va fi presărată de momente artistice, începând cu recitalul Cvartetului Intermezzo și continuând, cu o pauză antrenantă, oferită de Clubul de dans, Forever Dance și încheind cu un scurt concert de colinde, interpretat de Corul Facultății de Teologie ”Andrei Șaguna”, toate prezentate de actrița Gabriela Neagu.
Evenimentul va fi urmat de un dineu în foaierul Teatrului Gong, pregătit cu multă imaginație și bun gust de specialiștii Restaurantului Joben, asortat cu vinuri spumante și liniștite oferite de ”Wine not?” de la crama Recaș și cu o cafea expresso de la ”Atelierul de cafea” prin partenerul local Museum Cafe. Pe tot parcursul dineului, formația Harmony și interpretul de muzică populară Cătălin Pilea vor întreține atmosfera.
”Personalități de referință ale Sibiului” este un proiect demarat de agenția Etern Advertising, în colaborare cu Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...