black friday flanco sibiu 13
Foto Arhiva

Vineri, 17 noiembrie, e Black Friday la români. Se vor face cumpărături masive, dar prețurile sunt într-adevăr reduse? Se poate verifica.

„Partea bună este că, într-adevăr, comerţul electronic e în expasiune la noi. Nu vrem să omorâm Black Friday, nu vrem să omorâm comerţul electronic. Vrem să ne asigurăm că funcţionează bine, să vedem cum poate fi îmbunătăţit. La ce ne uităm, să vedem dacă reducerile sunt reale, dacă se respectă legislaţia care spune că atunci spui că ai făcut o reducere trebuie ca reducerea să se facă faţă de un preţ care a fost real şi a funcţionat o perioadă îndelungată de timp”, a spus Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței, la Digi24.

Până să verifice statul, fiecare client care vrea să cumpere televizoare, aspiratoare, mașini de spălat ori telefoane de Black Friday trebuie să fie atent dacă prețul acelui produs nu a crescut în ultima perioadă, pentru ca vineri, pe 17 noiembrie, să nu cumpere un produs cam la același preț de acum o lună.
Internetul are și părțile lui bune, așa că s-au dezvoltat foarte multe extensii pentru browsere și site-uri care compară prețurile pentru o lungă perioadă de timp.

Vă prezentăm mai jos câteva extensii gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday. Ele funcționează în fundal, iar când vizitați site-ul unui magazin se activează. Le puteți vedea în partea dreaptă de sus a browserului.

Extensii pentru Chrome:
– Pricy
– Price Tracker

Extensii pentru Firefox Mozilla:
– Price Expert
– Keppa

Conform traditiei americane, Black Friday este în ultima vineri a lunii noiembrie. Adică în 2017 va fi pe 24 noiembrie.

Sursa www.digi24.ro

Comentariul meu

Lasă un răspuns