UPDATE LIVE VIDEO – Sibiul este MAGIC. A început Târgul de Crăciun. Imagini superbe în Piața Mare!

6.011

Sibiul intră cu pași repezi în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Cel mai frumos Târg de Crăciun din România se inagurează vineri 17 noiembrie, în Piața Mare. Vom fi în direct mai întâi la 15.30 când stăm de vorbă cu organizatorul Andrei Drăgan, iar mai apoi de la 19.00, când transmitem tot live deschiderea Târgului, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook și pe canalul de Youtube (în format 360).

Cea de-a 11-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va fi inaugurată în 17 noiembrie ora 19.00. Această ediție reunește peste 90 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii. Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit – o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.
De la 15.30 Andrei Drăgan dezvăluie în direct tot ceea ce trebuie să știți despre ediția din acest an a Târgului de Crăciun.

LIVE VIDEO – Sibiul devine MAGIC. Începe Târgul de Crăciun. Detalii la link-ul https://goo.gl/DBqkx3

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 17 noiembrie 2017

Deschidere grandioasă. Cu un concert pe măsură
La fel ca în fiecare an, va avea loc un concert. Anul acesta va fi unul de nai, cu Radu Nechifor, iar invitata sa este Ozana Barabancea. ”În prima ediție din 2007 am avut un concert de nai. Acum, după 10 ani, vrem să implementăm o tradiție, ca primul concert să fie unul de acest fel. Va fi muzică cu teme de Crăciun, cu elemente moderne”, dezvăluie Andrei Drăgan, managerul evenimentului.

LIVE VIDEO – Sibiul devine MAGIC. Începe Târgul de Crăciun. Acum în direct pe Ora de Sibiu. Vezi live format 360 la link-ul https://goo.gl/DBqkx3

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 17 noiembrie 2017

LIVE VIDEO de la deschiderea Targului de Craciun de ls Sibiu. …

LIVE VIDEO de la deschiderea Targului de Craciun de ls Sibiu. Transmisie 360 de grade. Vezi transmisia in direct din Piata Mare în format normal la link-ul https://goo.gl/DBqkx3

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 17 noiembrie 2017

LIVE VIDEO – S-a aprins iluminatul festiv de sarbatori la SIBIU. Vezi transmisia in direct din Piata Mare la link-ul https://goo.gl/DBqkx3

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 17 noiembrie 2017

Suntem live din Piața Mare
Ora de Sibiu realizează o serie de transmisiuni live video din Piața Mare. Mai întâi vineri de la 15.30 vă invităm să urmăriți un interviu în direct cu Andrei Drăgan, organizatorul acestui minunat eveniment. Vom fi live din Piața Mare și veți putea afla ultimele detalii despre cel mai frumos Târg de Crăciun din România. tunel de luminiApoi seara, de la ora 19.00, transmitem în direct deschiderea ediției din acest an.
Vom fi live pe oradesibiu.ro, pe pagina noastră de Facebook și pe Youtube, acolo unde transmisia se va face cu o cameră 360.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. adrian frentiu scrie

    BRAVO SIBIU…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.