Trafic de coșmar în oraș. Evitați zona Shopping City și centrul istoric al Sibiului

1 1.333

Black Friday și deschiderea Târgului de Crăciun au și efecte nedorite. Traficul în zona Shopping City și în centru este infernal, vineri seară.

Cine are de gând să se pornească de acasă pentru a ajunge la deschiderea Târgului de Crăciun, să ia în calcul că parcările din zona centrală sunt super agglomerate. În Piața Mică poliția Locală nu mai permite accesul încă de vineri de la ora 17.00 și asta pentru că parcarea este plină. De asemenea pe Mitropoliei, la cazarma 90 și pe străzile adiacente pieței Mari, nu se mai găsesc locuri de parcare. Ca și alternative folosiți parcările din zona Gării sau din zona Pieței Cibin ori mergeți pe jos înspre centrul istoric.
În zona Shopping City s-au format coloane la intrarea în Sibiu, care ajung să se întindă până spre zona Extaz pe DN1. În consecință folosiți rutele ocolitoare pe A1 și intrați în oraș prin Vasile Aaron sau Terezian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. hop scrie

    Bravo Primaria Orasului ! nu mai dati vina ca au intrat masini vechi in tara…nimic nu ati facut !!!!! mai asfaltati 1/2 strazi ..si atit..sinteti 1000 de angajati ! chemati specialisti in org. traficului.construiti sosele,rusine !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.