Hilton Sibiu caută finanțare pentru o investiție de două milioane

1 1.477

Cel mai luxos hotel din Sibiu și totodată singurul de cinci stele din oraș, au dificultăți în a accesa o finanțare necesară pentru o investiție într-un centru de conferințe.

Acţionarii hotelului Hilton Sibiu, singurul de cinci stele din oraş, caută în continuare finanţare pentru o investiţie de 2 milioane de euro într-un centru de conferinţe, anunță ZF. „Hotelul a mers foarte bine, suntem pe creştere cu activitatea hotelului, însă date fiind schimbările din piaţă, cu creşterea ROBOR-ului, nu am găsit încă finanţare pentru finalizarea centrului de conferinţe. Vrem o finanţare sigură, iar acum am început să căutăm un partener alături de care să dezvoltăm centrul“, spune Nicolae Aron, şeful hotelului Hilton din Sibiu.
Indicele ROBOR la trei luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă, a înregistrat o creştere de peste un punct procentual în ultimul an, depăşind chiar 2%.
Hotelul Hilton Sibiu (fostul Palace), cu o capacitate de cazare de 115 camere, este deţinut de omul de afaceri Nicolae Minea.
În ceea ce priveşte afacerile acestuia, ele sunt estimate la 4,5 milioane de euro pentru 2017, în creştere faţă de 3,7 milioane de euro anul trecut. Gradul mediu de ocupare va fi de 73%-74% până la final de an.
Unitatea hotelieră a fost afiliată lanţului hotelier internaţional „Hilton“ în 2009, în urma unei investiţii de 25 de milioane de euro în modernizare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Radu scrie

    Poate ar fi mai bine sa caute ospatari profesionisti pt.5 stele,sa intoarca invers usile la toatete ca sa nu te freci de scaunul toaletei. Sa invete sa fiarba cartofii bine ca sa nu-ti rupi dintii in ei. In momentul in care am reclamat toate acestea sefului de sala la nunta a luat-o in gluma!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.