Remiză la Mioveni. FC Hermannstadt revine pe primul loc în liga 2

Echipa pregătită de Alex Pelici a ratat la mustață trei puncte în deplasarea de la Mioveni. FC Hermannstadt a remizat, 1-1, iar punctul câștigat o ajută să revină pe locul 1 în eșalonul secund.

Sibiul a remizat luni seară în deplasare la Mioveni. Gruparea locală a marcat la singurul șut pe spațiul porții lui Căbuz. După o primă repriză echilibrată, Hermannstadt a început mai curajos mitanul secund. Golul a picat în Cosmin Neagu, cel care a înscris cu un șut plasat la colțul lung. Sibiul nu a avut avantaj prea multă vreme. Gazdele au reușit să egaleze în minutul 74 prin Mîrzeanu, care a profitat de o eroare în defensiva echipei lui Pelici. Până la final nimic nu s-a mai schimbat, iar punctul câștigat a fost îndeajuns pentru ca Sibiul să revină pe prima poziție a clasamentului. Sibiul are 41 de puncte, cu unul mai mult decât Dunărea Călărași și cu cinci mai multe decât Chindia Târgoviște.
FC Hermannstadt joacă în ultima etapă a turului, sâmbătă de la ora 14.00 cu Sportul Snagov, pe stadionul Muncipal.

CS Mioveni:
Sima – Cip. Negoiţă (Alexe 82′), Traşcu, Gugu, Rădescu – Mîrzeanu, Andr. Neagoe – Andor (Pirtea 62′), Ed. Florescu (M. Vintilă 73′), Ayza (cpt,) – C. Năstăsie
Rezerve neutilizate: Bg. Preda – Ed. Neacşu, Ichim, Seb. Ivan
Antrenor: Laurenţiu Roşu

FC Hermannstadt:
Căbuz – Mih. Stancu, R. Crişan, I. Stoica, Tătar (cpt.) – Boboc, Dumitriu – S. Lupu (Hergheligiu 61′), Bg. Rusu, C. Neagu (P. Petrescu 77′) – Şt. Blănaru (I. Popa 86′)
Rezerve neutilizate: H. Moldovan – Ct. Pîrvulescu, Pamfile, Necşulescu
Antrenor: Alexandru Pelici

cs mioveniFC HermannstadtFC Hermannstadt fotballiga 2
Comentarii (0)
Comentează