VIDEO – Femeie cu probleme psihice se aruncă de la etajul doi în Terezian

3.751

Femeia care terorizează de ani buni locuitorii dintr-un imobil de pe strada Râului, s-a aruncat zilele trecute de la etajul doi. A scăpat cu viață ca prin minune.

Cazul locatarei care terorizează toți locuitorii dintr-un imobil de pe strada Râului rămâne în continuare o enigmă, iar autoritățile închid ochii și nu fac nimic. Zilele trecute cea care are probleme psihice, a sărit pur și simplu de la etajul doi al blocului în care locuiește, iar asta sub ochii elevilor de la Colegiul Terezianum. După ce a strigat în gura mare că a fost jefuită de cei ce erau în curtea liceului, femeia a decis să sară în gol. ’’S-a aruncat pur și simplu pe geam și spunea că a fost jefuită și că elevii i-au furat averea…’’, a povestit cel care a filmat cu telefonul mobil imaginile de mai jos. Din fericire femeia nu a fost rănită, ea agățându-se de un cablu în timpul căderii.

Spaima cartierului
Femeia, bolnavă psihic terorizează pe toată lumea care locuiește în bloc. Aruncă pe geam diverse lucruri pe care le găsește prin casă, strigă la oricine, bate în pereți și chiar intră peste vecinii ei în casă. Unul dintre vecinii femeii spune că nu mai are liniște de când s-a mutat în garsoniera de lângă. ”De câte ori mă vede începe și țipă. Noaptea bate cu pumnii în pereți, strigă, bate în țevi…e de nedescris ce se întâmplă”. Povestește vecinul femeii. Acesta spune că s-a trezit chiar cu femeia în casă. ”Am venit de la serviciu și nu am încuiat ușa. M-am trezit că a intrat în casă, a venit spre mine cu pumnii, striga că vreau să îi iau pensia”, povestește bărbatul.

Plângeri la poliție. Nimeni nu îi face nimic
O parte dintre locatarii blocului au depus plângeri la poliție împotriva femeii. ”În anul 2016 au fost trei dosare de cercetare pe numele femeii pentru lovire și alte violențe și amenințare. În unul s-a retras plângerea, iar în celelalte nu au existat dovezi suficiente privind comiterea infracțiunii. Anul acesta se află în cercetare alte trei dosare pe numele aceleași femei”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.
În afară de a instrumenta astfel de dosare, autoritățile sunt legate de mâini în cazuri ca acestea. În astfel de situații, dacă comportamentul este deosebit de agresiv pacientul este dus la Spitalul de Psihiatrie, unde primește tratament. După o perioadă însă este lăsat să plece, iar dacă nu continuă medicația, se ajunge în situația de pe strada Râului. Iar în cazul în care aceste persoane nu au o familie care să le îngrijească, cercul vicios se repetă la nesfârșit. Vezi AICI cum femeia amenință cu cuțitul un vecin.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.