VIDEO FOTO – Liberalii au protestat în fața Prefecturii Sibiu. S-a scandat împotriva PSD-ului

1.095

Aproximativ 300 de membrii ai Partidului Național Liberal – Sibiu și lideri ai organizației, au participat luni la un marș de protest care a avut ca finalitate sediul Prefecturii de pe Șaguna.

Aproximativ 300 de persoane s-au strâns în fata sediului central al PNL din zona centrală şi au pornit în marş până la Prefectură, instituţie aflată la mai puţin de un kilometru distanță. pnl miting 2La Prefectură a fost citit textul moţiunii, iar liberalii au scandat lozinci antiguvernamentale. pnl miting 4Pe drum s-a trecut și prin fața sediului PSD – Organizația Municipală, acolo unde s-a huiduit și s-a strigat ’’PSD! Ciuma Roșie!’’. pnl miting 3Conform News, după aproximativ o jumătate de oră, ei au pornit din nou în marş către sediul partidului. La protest au participat membri ai PNL, dar şi câţiva dintre liderii locali ai formaţiunii.

Publicată de PNL Sibiu pe Luni, 20 noiembrie 2017

VIDEO&FOTO: PNL Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Base scrie

    Stati ma acasa!!!! nu va mai plimbati in grup prin Sibiu. Nici notiunea de „protest” nu mai stiu romanii, ce inseamna. Doar sa va plimbati si sa strigati „lozinci” nu rezolvati nimic, politicieni stau bine mersi. Nu am invatat nimic in ’89.
    Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.