autostrada2

CNAIR va achita în perioada următoare aproape două milioane de lei pentru studiul de fezabilitate refăcut în cazul autostrăzii Sibiu – Pitești. În realitate noul SF este însă identic cu vechiul SF, fiind o copie la indigo.

Compania Naţională de Administrate a Infrastructurii Rutiere achită patru facturi. în valoare totală, de aproximativ 2 milioane euro pentru autostrada Sibiu-Pitești, anunță Capital.ro.
După trei luni de la rezilierea contractului pentru reactualizarea studiului de fezabilitate privind autostrada Sibiu-Piteşti şi de la confirmarea conducerii CNAIR că noul SF este o copie „la indigo“ a documentelor din 2008, asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania decontează facturi de milioane de lei. Potrivit registrului de plăţi al CNAIR, Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania, asocierea care s-a ocupat de revizuire/actualizare SF autostrada Sibiu-Piteşti a înregistrat încă două facturi, în valoare totală de aproximativ 1,8 milioane lei pentru revizuire studiu de fezabilitate autostrada Sibiu-Piteşti. În septembrie revista Capital anunţa că noul studiu de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti pare o copie „la indigo“ a proiectului expirat din 2008.
Spea-Tecninc Consulting (România) a predat doar studiul de fezabilitate pentru două tronsoane din cele cinci ale autostrăzii. Asocierea a câştigat contractul pentru revizuire/actualizare SF autostrada Sibiu-Piteşti, în valoare de 29.075.308,91 lei fără TVA, în vara anului 2015. Anul trecut, Asocierea Spea Engineering SA Roma Italia Sucursala Bucureşti-TecnicConsulting Engineering Romania a încasat aproximativ 3,6 milioane lei, avans pentru actualizarea studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Piteşti.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns