Cel mai deștept elev al Sibiului premiat cu 10.000 de lei. Raul Drăgoiu studiază la Brukenthal

1.959

Clubul Rotary Sibiu a susținut și anul acesta excelența în rândul tinerilor liceeni sibieni, oferind premii în bani și tabere internaționale Rotary.

Raul Drăgoiu, Sebastian Lupean si Razvan Dumitru sunt cei trei tineri care au fost premiați pentru rezultatele excelente pe care le-au obținut în anul școlar 2016/2017. Elevii au participat la concursuri naționale și olimpiade unde au obținut locurile rezultate deosebite, reușind chiar și medalii la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din India.
In sala festivă a Bibliotecii Astra, în prezența profesorilor, părinților, membrilor Rotary, Rotaract și Interact, cei trei liceeni au fost recompensați pentru munca depusă și rezultatele obținute. Radu Muntean, președintele Clubului Rotary, le-a înmânat premiile Rotary pentru excelență, premii ce au depășit suma de 13.000 de lei.
Premiul III in valaore de 1.000 lei a fost obținut de Razvan Dumitru, iar premiul II, in valaore de 2.000 lei de catre Sebastian Lupean, ambi elevi la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.premiati rotary
Pe locul I s-a clasat Raul Drăgoiu, de la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”. Raul a avut medalie la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din India in luna decembrie 2016 si participarea la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică din China din acest an. Elevul a obținut premiul cel mare acordat de Clubul Rotary pentru excelență, în valoare de 10.000 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.