Primăria a montat încă un webcam live în Piața Mică. A costat 25.000 de lei

2.080

Începând de lunii este disponibilă o a șaptea cameră, montată pe cel mai nou sediul al Primăriei Sibiu din Piața Mică 25. Cei interesați pot vedea o perspectivă a Pieței Mici din acest punct, pe pagina oficială de web a muncipalității.

Site-ul www.sibiu.ro a găzduit primele camere web în 2006, transmițând imagini din Piața Mare. Ulterior, a fost adăugată o cameră orientată spre Piața Mică și una la Grădina Zoologică. În prezent sunt disponibile pe site șase camere, aceasta fiind printre cele mai accesate secțiuni ale site-ului.
Începând de astăzi este disponibilă o a șaptea cameră, montată pe cel mai nou sediul al Primăriei Sibiu din Piața Mică 25. Cei interesați pot vedea o perspectivă a Pieței Mici din acest punct.
Tocmai pentru că este o secțiune accesată, Primăria Sibiu a înlocuit trei dintre camerele existente cu unele mai performante din punct de vedere tehnic, care transmit imagini mai clare. Costul achiziției s-a ridicat la 25.000 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. ioan scrie

    25000 pret de achizitie? la 4,60RON/€ = 5434 RON, 1811 RON/bucata. Ar fi interesant de aflat ce fel camere web sunt acestea?
    se pot gasi informatii cu provire la produse?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.