stadion municipal sibiu

Teodor Birț a anunțat joi că lucrările de modernizare ale Stadionului „Municipal” vor începe cât mai curând, infirmând totodată zvonurile conform cărora echipa sibiană ar urma să evolueze pe un alt stadion în cazul în care va promova.

Președintele lui FC Hermannstadt , Teodor Birț, a oferit joi în direct pe oradesibiu.ro mai multe precizări legate de etapele de modernizare ale „Municipalului”.
„Se vehiculează tot felul de variante, dar vreau să precizez că nu vom pleca de la Sibiu. Lucrările care vor avea loc la Stadionul „Municipal” se vor desfășura în două etape. Prima este aproape de a începe. Primăria este la stadiul în care trebuie doar să semneze contractul. Există compania care va efectua aceste lucrări. Primele lucrări constau în demolarea tribunei a doua și a peluzei din partea stângă, lucrări de renovare la peluza din partea dreapta, care cuprinde vestiarele și, de asemenea, tribuna întâi va fi modernizată sută la sută. Se vor schimba scaunele, se vor reface hidroizolația și grupurile sanitare. De asemenea, se va înlocui pista de atletism cu una modernă. Vor fi înlocuite și băncile de rezervă. Vom avea bănci de rezerve moderne. Este un lucru bun. Prima etapă are termen de finalizare de 6 luni. În paralel se va desfășura etapa a doua, care cuprinde proiectarea și refacerea tribunei a doua și a peluzei din stânga. Practic, Stadionul „Municipal”, din punctul meu de vedere, va crește ca număr de locuri, nu este adevărat că vom rămâne doar cu 4-5.000 de locuri. De asemenea, vor fi înlocuite tabela electronică și suprafața de joc, se vor face încălzirea în teren, instalația de nocturnă și multe alte lucrări care țin de această bază. Vreau să transmit sibienilor să stea liniștiți, nu vom pleca de la Sibiu”, a spus Teodor Birț.

Ce se întâmplă dacă echipa se califică mai departe în Cupa României
Echipa sibiană s-ar putea vedea totuși nevoită să joace unul sau mai multe meciuri pe alt teren în eventualitatea în care va obține calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, la finalul meciului de mâine, de pe „Municipal”, cu Juventus București. „Singurele meciuri pe care vom fi nevoiți să le disputăm în altă parte – dar nici asta nu e sigur – sunt cele din Cupa României. Dacă mâine vom reuși să mergem mai departe, atunci suntem nevoiți să luăm în calcul variantele unde vom putea juca. Avem și varianta să jucăm acasă, să închiriem o instalație de nocturnă, dar este vorba despre o sumă foarte mare. Vom analiza și această vaiantă, în funcție de adversarul pe care-l vom avea”, a mai afirmat Birț.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns