VIDEO FC Hermannstadt are un nou sponsor principal. Obiectiv schimbat în PROMOVARE

Președintele clubului FC Hermannstadt, Teodor Birț, a declarat, joi într-o conferință de presă transmisă în direct pe oradesibiu.ro, că unul din partenerii clubului sibian, Get’s Bet, este noul sponsor principal. Totodată, oficialul a adăugat că Scandia se numără, din această lună, printre partenerii FC Hermannstadt.

„Am încheiat un parteneriat cu o companie sibiană. Acest parteneriat ne onorează, suntem încântați și ne bucurăm că am reușit să-i convingem să vină lângă noi, având în vedere că până acum nu s-au alăturat în niciun fel sportului. Mă refer la compania Scandia. Este un prim pas, ne sprijină și sunt convins că pe viitor vom dezvolta acest parteneriat. De asemenea, începând din această lună avem un sponsor principal. Este vorba despre Get’s Bet. Este sponsorul nostru mai vechi, dar acum a preluat pachetul principal. Get’s Bet este o casă de pariuri cu capital sută la sută românesc. Începând de anul viitor vor organiza și pariuri online. Este un pas important pentru noi. Ne bucură faptul că au trecut de la un pachet mai mic la unul mai mare. Asta înseamnă că s-au convins că suntem un proiect serios. Au fost mulțumiți de tot ceea ce am oferit atât din punct de vedere al imaginii, cât și în plan sportiv. Le mulțumim”, a mai spus Teodor Birț, care a amintit totodată de sprijinul venit din partea Primăriei Municipiului Sibiu: „Avem un suport foarte bun din partea Primăriei. Ne ajută foarte mult din toate punctele de vedere. Eu unul sunt foarte mulțumit de ceea ce primim din partea Primăriei. Ne sprijină atât financiar, cât și cu bazele materiale pe care ni le pune la dispoziție, iar acest ajutor se vede în tot ceea ce facem noi”.

Obiectiv, promovarea
După ce obiectivul pentru prima jumătate a sezonului – clasarea pe unul din primele 6 locuri – a fost îndeplinit, președintele clubului sibian a vorbit pentru prima dată despre promovare.

„Am reușit să ne îndeplinim obiectivul pe care ni l-am fixat pentru acest tur. Locul 1 este mai mult decât bine. Ne bucură acest lucru, dar totodată ne și obligă. Toată lumea dorește să învingă liderul, așteptările cresc de la o zi la alta, de la un meci la altul, dar sunt convins că vom face tot posibilul ca, în a doua parte a campionatului, să gestionăm situația bine și să ajungem la îndeplinirea obiectivului pentru această a doua parte, respectiv promovarea în Liga 1. (…) Ne dorim să promovăm direct, de pe unul din primele două locuri. Practic, cu această ocazie anunțăm obiectivul pentru această a doua parte a campionatului, promovarea în Liga 1”, a declarat Birț, care a ținut să le mulțumească suporterilor pentru faptul că au fost alături de echipă meci de meci, în număr mare: „Știți foarte bine cum se spune, în fotbal publicul este al 12-lea jucător. Le mulțumim tuturor sibienilor pentru faptul că ne sunt alături și ne urmăresc”.

FC HermannstadtFC Hermannstadt fotbalfotbal sibiu
Comentarii (1)
Comentează
  • Popescu

    De ce nu FC Sibiu??????