VIDEO – Pelici la final de tur: „Greul de acum încolo începe pentru FC Hermannstadt”

786

Antrenorul principal Alexandru Pelici le-a mulțumit încă o dată tuturor colaboratorilor săi, dar mai ales președintelui Teodor Birț și impresarului Radu Neguț pentru încrederea acordată în momentul în care a fost ofertat să preia echipa sibiană.

Pelici își dorește ca echipa sa să ierneze pe primul loc și susține că returul se anunță unul mai dificil decât prima parte a sezonului.
„În momentul în care am venit la Sibiu (…) am discutat despre un obiectiv intermediar, și anume acela de a ne clasa, la finalul turului, în primele 6 echipe din Liga 2. Am reușit mai mult decât atât. Am terminat turul pe primul loc. E probabil ce doar îndrăzneam să visăm. Trebuie să fim conștienți că, din punctul meu de vedere, greul de-abia de acum încolo începe. Din momentul în care domnul președinte Birț a afirmat că echipa Sibiului se va bate la promovare, e clar ceea ce ne dorim pentru retur. Pentru că acest tur s-a încheiat într-un mod fericit pentru noi, ne dorim ca și cele două jocuri care mai sunt de disputat să ne găsească tot pe unul din primele două locuri, acelea de pe care se promovează direct. Ne dorim, dacă se poate, să rămânem pe primul loc și să avem o iarnă liniștită”, a spus Pelici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.