A început numărătoarea inversă pentru Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac

0 800

Ajuns la cea de-a treisprezecea ediție, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac va alege cinci proiecte ale tinerilor arhitecți care vor contribui la construirea noului concept care promovează muzica.

Hotelul de Gheață va fi, în acest sezon, mesagerul muzicii și showbizului internațional, prin designul camerelor în care vor fi sculptate vedete ale muzicii românești și internaționale. Corina Chiriac, Holograf, Freddie Mercury și membrilor trupei Queen, Elvis Presley, Michael Jackson, Prince, ABBA, Madonna, Peter Maffay, BZN și The Rolling Stones sunt cei care se vor transforma în camere de hotel în această iarnă, la Bâlea Lac.
Artiștii muzicii românești și internaționale care vor sta la baza conceptului din acest an au fost aleși astfel încât să satisfacă toate gusturile vizitatorilor Hotelului de Gheață de la Bâlea Lac. “Vor fi selectați cinci câștigători, iar ideile vor fi puse în practică de meșterii sculptori de la Hotelul de Gheață”, explică Arnold Klingeis, inițiatorul proiectului. Proiectele au fost deja depuse de arhitecții înscriși în concurs, iar în următoarele două săptămâni se vor decide câștigătorii, astfel încât tinerii artiști să-și poată pune în practică fiecare concept ales de juriu, în perioada 15-20 decembrie. Arhitecții vor primi transport, cazare și mese asigurate pentru a lucra, la Bâlea Lac, împreună cu meșterii care sculpteză în blocurile de gheață în fiecare an. Câștigătorii vor fi premiați și cu un weekend la Palatul Brukenthal din Avrig și cu 1.000 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...