VIDEO Mesajul președintelui Iohannis de Ziua Națională – Numai împreună vom reuşi să construim o Românie puternică şi respectată

0 1.323

Șeful statului a postat pe contul său de Facebook un mesaj video în care se adresează tuturor românilor de Ziua Națională. Iohannis le urează tuturor „La mulţi ani” și spune că 1 Decembrie 1918 reprezintă idealul nostru ca naţiune de a fi liberi şi uniţi „într-o Românie prosperă condusă de politicieni responsabili şi integri”.

„Dragi români, astăzi este ziua noastră naţională, zi în care cu toţii, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria. În 1918, românii au trăit emoţia reîntregirii. De atunci, 1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca naţiune de a fi liberi şi uniţi într-o Românie prosperă condusă de politicieni responsabili şi integri. Acum, în prag de Centenar, este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate ţara noastră. Numai împreună, implicaţi şi determinaţi, vom reuşi să construim o Românie puternică şi respectată în Europa şi în lume. La mulţi ani, dragi români, La mulţi ani România”, spune președintele în mesajul său.

Mesaj cu prilejul Zilei Naționale a României

La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!

Publicată de Klaus Iohannis pe Joi, 30 noiembrie 2017

Klaus Iohannis va fi prezent vineri la parada militară din zona Arcul de Triumf în Capitală.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.