FOTO – Nunta de Aur și Argint la Copșa Mică. Șapte cupluri sărbătorite

0 590

Consecvenți în păstrarea tradițiilor, Primăria oraşului Copşa Mică și Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor au sărbătorit Ziua Națională a României prin cea de-a XIII-a ediţie a Nunţii de Aur şi de Argint.

La celebrarea a 50 respectiv 25 ani de la căsătorie, 4 cupluri „de aur” şi 3 cupluri „de argint”, au confirmat faptul că familia este piatra de temelie a unei naţiuni și alături de naşi, rude și prieteni, și-au reînnoit jurămintele pentru următorii 25 de ani.
Evenimentul a fost deschis, ca de obicei, la ora 11 de către domnul Primar Mihalache Daniel Tudor, care în discursul său i-a felicitat pe cei prezenţi pentru că şi-au respectat jurămintele făcute în urmă cu 50 respectiv 25 de ani, devenind astfel un exemplu pentru tinerele familii ale oraşului nostru. A urmat slujba de reînnoire a jurămintelor, oficiată de preoții ortodocși şi evanghelici şi bineînţeles ceremonia de cununie civilă, unde toate cele 7 cupluri au răspuns încă o dată „DA” în faţa ofiţerului de stare civilă. Cuplurile prezente și invitații acestora au închinat apoi un pahar de şampanie, au servit câte o felie de tort alături de primarul şi viceprimarul oraşului, care le-au urat în continuare Casă de Piatră şi La Mulţi Ani.cupluri de aur 2
Cuplurilor sărbătorite li s-au înmânat conform tradiției și anul acesta medalioane personalizate gravate, sticle de șampanie și o poză înrămată a cuplului la această aniversare. Orașul Copșa Mică își păstrează tradițiile, sărbătorește alături de familii o zi importantă pentru românii de pretutindeni și încearcă să fie aproape de cetățeni la cât mai multe momente aniversare din viața cotidiană.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.