FOTO Razii de amploare ale poliției în mai multe magazine din Sibiu. S-au dat amenzi

1 968

În perioada 30 noiembrie – 03 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu reprezentanți din cadrul D.S.V.S.A. Sibiu au organizat și desfășurat ample acțiuni de prevenire și combatere a activităților comerciale ilicite în municipiul Sibiu și în localitățile limitrofe.

19 agenți economici au fost verificați, a fost constatată o infracțiune, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale și s-au confiscat bunuri și produse alimentare în valoare de peste 30.000 de lei.

Pe parcursul celor 4 zile, polițiștii sibieni și inspectorii din cadrul D.S.V.S.A. Sibiu au verificat 19 agenți comerciali care au drept obiect al activității comerțul cu produse alimentare și nealimentare.

Cu această ocazie, în cazul a 12 unități comerciale au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 61.000 de lei și au fost confiscate aproximativ 200 de kg de carne și produse din carne, în valoare de 3.500 de lei. Principalele nereguli constatate au fost comercializarea de produse fără documente de proveniență, respectiv punerea în vânzare a unor produse al căror termen de valabilitate era expirat.

24650738 854484218046335 1455608803 o

De asemenea, în data de 3 decembrie, cu ocazia verificărilor efectuate în zona Târgului Obor din municipiul Sibiu, au fost identificați și prinși doi bărbați care comercializau articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și produse cosmetice cu privire la care există suspiciunea că ar fi contrafăcute.

Cei doi bărbați, ambii cu vârsta de 38 de ani, domiciliați în jud. Dolj, aveau asupra lor pentru comercializare marfă în valoare de 27.000 de lei, confiscată de polițiști după ce, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că nu prezentau caracteristicile produselor originale a căror marcă o purtau.

În cauză, pe numele celor două persoane au fost întocmite dosare penale de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comercializare de produse contrafăcute.

Acțiunile polițiștilor sibieni vor continua și în perioada următoare cu scopul prevenirii și combaterii ilegalităților din sfera comercială.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. ANDREI scrie

    DE CE NU SUNT DATE NUMELE SOCIETATILOR UNDE S-AU CONSTATAT NEREGULI? ASA AR PUTEA SA FIE OCOLITE DE CUMPARATORI SI AR DA FALIMENT!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...