VIDEO – Zeci de șoferi depistați cu viteză excesivă în weekend. Unul mergea cu aproape 220 km/h

0 549

Minivacanța de 1 decembrie a fost cu ghinion pentru cel puțin 28 de șoferi. Aceștia au fost prinși că circulau cu mașina cu viteză mare, mult peste limita legală.

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, în ultima săptămână, 28 de şoferi care circulau cu viteză excesivă. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 218 kilometri la oră, pe autostrada A3, anunță News. Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române care acţionau pentru siguranţa şi fluenţa traficului rutier pe autostrăzi au depistat, în ultima săptămână, 28 de şoferi care circulau cu viteze excesive.
Astfel, pe autostrada A1, 15 şoferi au fost înregistraţi circulând cu viteze cuprinse între 181 şi 197 kilometri la oră, pe autostrada A2, a fost depistat un şofer care circula cu viteza de 192 kilometri la oră, iar pe autostrada A3, au fost depistaţi 12 şoferi care au depăşit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 183 şi 218 kilometri la oră.
Viteza maximă a fost înregistrată la data de 28 noiembrie, când poliţiştii care acţionau pe A3 au depistat o femeie, de 29 de ani, din Zalău, conducând cu viteza de 218 kilometri la oră. Aceasta a fost sancţionat cu amendă de 2.900 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

video

Toţi conducătorii auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei şi le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.