Trenuri mai multe pe relația Sibiu – București. Și mai rapide cu șapte minute

1 1.488

Noul mers al trenurilor care intră în vigoare în weekend, vine cu vești bune pentru sibieni. Vom avea patru trenuri la dispoziție pe relația Sibiu – București, iar timpul de deplasare este mai rapid cu șapte minute.

Președintele Klaus Iohannis, care a declarat recent că nu s-ar duce cu trenul de la București la Sibiu, pentru că durează prea mult, are motive să-și reconsidere poziția.
În noul Mers al Trenurilor 2017-2018, care intră în vigoare duminica viitoare, pe 10 decembrie, și pe care „România liberă” vi-l prezintă în premieră, CFR Călători a introdus patru trenuri directe pe relația București Nord-Sibiu, față de trei în prezent. În plus, durata călătoriei a fost redusă, anunță România Liberă.
Astfel, trenul IR 346 Dacia, care circulă pe relația București-Viena, va face până la Sibiu cinci ore și opt minute, față de cinci ore și 15 minute în prezent. Garnitura nou introdusă de CFR Călători, IR 742, cu plecare din București Nord la ora 17.45, va străbate distanța de 315 km într-un timp similar – cinci ore și 12 minute.
În ceea ce privește trenul de dimineață (IR 1621, plecare din București la 10.00), timpul de parcurs se va reduce de la cinci ore și 55 de minute la cinci ore și 42 de minute (cu 13 minute mai puțin).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. McD scrie

    Va contraziceti…vor fi doar 3 trenuri directe Sibiu-Bucuresti, la ora 04.00 IR1528, la ora 07.12 IR473 si la ora 16.40 IR1623….IR372 Viena-Bucuresti va urma traseul prin Sighisoara, asa ca de unde ati gasit voi mai multe trenuri??? Dezinformare totala…poate veti reveni asupra informatiilor eronate.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.