VIDEO- Astrid Fodor despre noul spital: ”Să ne bucurăm că avem terenul după 12 ani de demersuri”

1.591

Mult discutatul proiect al noului spital pare că a intrat în linie dreaptă, cel puțin asta susține primarul Sibiului, Astrid Fodor. După discuția cu prim ministrul Mihai Tudose, Astrid Fodor este încrezătoare că lucrurile se vor desfășura în condiții normale.

”Am fost împreună cu Președintele Consiliului Județean la București, pentru că am considerat că este necesar să avem o discuție cu prim ministrul, în urma declarațiilor făcute la Sibiu. Vestea că finanțarea sau o parte a acesteia va fi preluată de către guvern ne-a bucurat, evident. S-au stabilit niște etape de lucru, iar lucrurile zic eu, intră pe un făgaș normal”, a declarat primarul Sibiului, Astrid Fodor.

LIVE VIDEO – Primarul Astrid Fodor în direct la ’’Interviuri pe Față’’ pe Ora de Sibiu. Mai multe detalii pe www.oradesibiu.ro

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 8 decembrie 2017

În acest context Consiliul Județean va face un studiu de fezabilitate, iar locația aleasă rămâne cea de pe Calea Șurii Mici. ”Acest studiu ne va arăta dacă sunt probleme de netrecut, dar eu zic să ne bucurăm că avem acest teren, pentru că demersurile au durat 12 ani…. Și primul ministru a fost de acord cu acest teren după ce a pus mai multe întrebări doamnei Cîmpean și i s-a explicat situația”, a spus Astrid Fodor.

Primarul Sibiului spune că implicarea politicului în acest gen de proiecte nu are ce să caute, decât dacă tot spectrul politic susține un astfel de demers, care până la urmă este în slujba cetățeanului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. v scrie

    Spitalul propus este total excentric fata de oras. Nu stiu de ce nu se face in incinta actuala, eventual prin demolarea unor cladiri, crearea unor parcari subterane, sau peste fosta Mecanica care este goala. In zone destul de centrale mai sint terenuri goale ale fostelor intreprinddderi demolate. Populatia va avea de suferit datorita departarii spitalului propus, iar actuala „schita de sistematiare” este doar o chestiune birocratica care poatefi schimbata pt importanta obiectivului. Sa nu mai vorbim ca in actualul perimetru al spitalului ati aprobat constructia unuispital privat, concurent, a unei locuinte, care era destinata tot scopului sanitar, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.