Șemineul – decorul perfect pentru un Crăciun de poveste! Tu știi de unde să-ți iei un șemineu?

2.251

Șemineul – decorul perfect pentru un Crăciun de poveste! Crăciunul este cea mai frumoasă și așteptată perioadă a anului în care ne exersăm talentul in materie de decorațiuni pentru interior și exterior. Decorarea brazilor este ocazia cu care familiile scot cutiile cu ornamente și se bucură ascultând colinde în timp ce împodobesc casa. Și nimic nu spune „Crăciun” mai bine decât combinația de roșu, verde și auriu. Dacă întrebarea cea mai auzită e: „cum facem bradul?”, de câțiva ani românii se preocupă de încă un obiect frumos decorat de Crăciun, și anume șemineul. Aceste seminee devin vedetele din living, mai ales în perioada rece a anului, și cu atât mai mult în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Decorând un șemineu în spiritul sărbătorilor de iarnă, acesta va deveni un adevărat centru de interes pentru toată lumea. Designerii de interior sunt de părere că ar trebui să schimbi tema în fiecare an și să alegi între căsuțe din lemn, asemănătoare celor din turtă dulce, globuri din sticlă sau ciorapei pentru cadouri, pe care să-i prinzi de marginile șemineului, ghirlande sau lumânări parfumate.
Fotografiile de familie, făcute în anii precedenți, care surprind atmosfera specifică sărbătorilor, trebuie scoase și le iveală. Mai poți apela la câteva conuri de brad, pe care fie le păstrezi în culoarea naturală, fie la le dai un luciu de poveste cu un spray special. Căldura șemineului îți va umple toată încăperea de un miros plăcut de rășina și lemn.
Puteți să alegeți dintr-o varietate de teme precum: un Crăciun alb, un Crăciun rustic, un Crăciun clasic, sau scandinav, unul gourmet, unul Disney, un Crăciun modern și orice alta temă care vă trece prin minte.
Acum că v-am dat atâtea idei știm că sunteți nerăbdători să vă apucați de decorat! Și dacă până acum am venit în ajutorul celor care se bucură de prezența unui șemineu în living-ul lor, trebuie să venim cu sfaturi și pentru cei care nu au încă un șemineu, dar se gândesc să își construiască unul. Avem răspunsul la întrebarea „ce șemineu să aleg și de unde să îl cumpăr”?

Șemineele de calitate, cu rezistență în timp pleacă de la Sibiu în toată țara!
Șemineul pe care îl alegi trebuie să fie cel de care încăperea ta are nevoie. Tehnologiile inovatoare și progresul continuu au ca rezultat faptul că oricine își poate achiziționa și construi un șemineu după stilul pe care îl dorește. Însă, cel mai importat pas care trebuie făcut este consultarea unei firme de profesioniști, care sunt mereu la dispoziție pentru a acorda consultanța necesară construirii în mod profesionist a unui șemineu. Trebuie să știi că nu e recomandat să construiești un șemineu de unul singur, fără să ai sfaturile unei echipe de experți, care efectiv asta fac în tot timpul lor. Șeminee București, parte a grupului PEFOC.ro, este echipa de care ai nevoie, care îți oferă consultanță gratuită atât înainte, cât și după construcția propriu-zisă. De exemplu, un șemineu centrală funcțional sau o soba trebuie construite și racordate perfect, lucru pe care doar un profesionist îl poate face. Este foarte important să mai știi că șemineul trebuie să se integreze armonios în restul decorului, fără a părea un intrus într-un design deja stabilit.
Dacă ai întrebări sau dorești consultanță în privința alegerii șemineului, echipa PeFoc este alegerea potrivită pentru a afla răspuns la toate întrebările. Consilierea specialiștilor este gratuită atât înainte de achiziție cât și după, iar transportul este gratuit în toată țara. Cu o gamă largă de șeminee clasice, șeminee moderne, șeminee rustice, termoșeminee, uși de șemineu, cos de fum și toate elementele necesare. De asemenea, echipa de specialiști PEFOC.ro este prezentă la expoziții și evenimente care asigură interacțiunea cu viitorii clienți si cunoașterea nevoilor acestora în mod direct. Nu uita să îți transformi casa într-o casă a lui Moș Crăciun!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Catalin Jurca scrie

    Am montat si eu cu echipa din Sibiu un semineu pe lemne anul trecut. Intr-adevar craciunul a devenit unul de poveste odata cu aparitia lui. Recomand cu incredere semineele din Sibiu si echipa de montaj, sunt niste profesionisti!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.