Tinere forțate să se prostitueze de sute de ori într-un apartament din Sibiu. DIICOT-ul a intrat pe fir

0 2.982

Trei tinere din județul Cluj au fost puse să se prostitueze într-un apartament din Sibiu. Doi recidiviști erau capii rețelei, iar totul a fost dat în vileag când aceștia au început să se certe pe marginea sumelor de bani luați de la fete. Poliția a mers în apartament, iar de aici au intrat pe fir cei de la DIICOT.

O rețea de trafic de persoane a fost destructurată de procurorii de la DIICOT Cluj, aceasta fiind condusă de doi recidiviști, Gilbert D., condamnat la 13 ani de închisoare pentru înșelăciune, și Răzvan C., condamnat în trecut pentru trafic de persoane, anunță EVZ.ro. Anchetatorii susțin că Gilbert D. s-a folosit de fiul său de 19 ani pentru a racola o fată în vârstă de 15 ani, din localitatea Cojocna, județul Cluj. În scurt timp, fata a ajuns într-un apartament unde mai erau alte două tinere, și a fost forțată să se prostitueze.
În prima fază, minora a fost abordată pe Facebook de băiatul lui Gilbert, căruia i-a acceptat cererea de prietenie și apoi i-a dat și numărul de telefon. Ulterior, pe fir a intrat recidivistul care a început să aibă o „relație” virtuală cu minora de 15 ani, căruia îi spunea că o iubește și că vor avea un viitor plin de bani.
Fiind controlată strict de părinți, minora a fost scoasă cu greu din casă de către proxeneți.

Abuzate sexual de sute de ori
După ce a aflat că fata și-ar dori să „fugă în lume” cu el, Gilbert a pus la punct un plan de scoatere a fetei din locuință. Astfel, fiul lui și o verișoara de-a fetei i-au spus mamei că ies la un suc, fapt cu care femeia a fost de acord. Era și ultima dată când își vedea fata, înainte de a fi adusă acasă de către polițiști, și asta după ce a fost abuzată sexual de sute de ori, în Sibiu.
Ieșită din casa, fata a fost dusă la Cluj, la un suc, după care sub pretextul „dragostei” a fost urcată într-o mașină, împreună cu verișoara ei, și dusă la Sibiu, unde a fost sechestrată într-un apartament închiriat de către Răzvan C.
Procurorii spun că, a doua zi după ce au ajuns la Sibiu, verișoara minorei obligate să se prostitueze a fost trimisă acasă pentru că „au apreciat că aceasta nu avea calităţile fizice necesare pentru practicarea prostituţiei”. Cu alte cuvinte, susțin procurorii DIICOT Cluj, pentru că era urâtă și nu atrăgea clienții.
În apartamentul din Sibiu, mai spun procurorii DIICOT, au fost aduse alte două tinere, în afara minorei din Cluj, toate trei fiind obligate să practice prostituția. Sub pretextul că o iubește foarte tare, Gilbert a convins-o pe minoră să se prostitueze pentru a face rost de bani, cu care să trăiască amândoi, mai concret doar el. Gilbert i-a spus fetei că el știe doar să înșele oamenii și că, dacă va continua să facă asta, va fi trimis din nou la închisoare.

Poliția a intrat pe fir
Clienții celor trei tinere erau atrași cu anunțuri la mica publicitate. Răzvan C. era cel care stătea de regulă în apartament și fixa prețul partidei de sex în funcție de pretențiile „clientului”. Culmea este faptul că niciunul dintre așa-zișii clienți nu a sesizat poliția cu privire la faptul că una dintre fete este minoră.
Tinerele erau obligate să noteze într-un caiet suma obținută în urma prestațiilor efectuate. Ulterior, banii erau luați de cei doi proxeneți și folosiți în interes personal. La un moment dat, aceștia au început să se certe din cauza sumelor mari de bani cheltuite ba de unul, ba de celălalt. Din cauza scandalurilor, la apartament a ajuns și un echipaj de poliție, dar agenții au plecat rapid, fiind mințiți că cele trei fete și proxeneții fac turism în Sibiu. Dacă agenții ar fi căutat în bazele de date ale Poliției Române, ar fi aflat că au în față doi recidiviști. Minora din Cluj a fost obligată să se prostitueze în perioada 28 octombrie 2017 – 23 noiembrie 2017. Doar insistența familiei pe lângă polițiști a ajutat-o să scape din mâinile celor doi care o exploatau sexual.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.