copii ateliere

Asociația Happy Carp Team Sibiu a organizat in 16 decembrie, la Restaurantul Adi&Nicole, evenimentul „Confecționare podoabe de brad din materiale reciclabile”, învățând 30 de copii despre importanța protejării mediului înconjurător alături de membrii asociației.

Cei mici au confecționat podoabe de brad din cofraje de ouă, reviste și ziare, cotoare de hârtie igienică, etc. La finalul evenimentului, copiii participanți au primit diplome și fulare pentru “Cei mai îndemânatici ecologiști Happy”.
“Copiii au învățat despre colectarea selectivă a deșeurilor și de ce este acest lucru important. Au aflat că într-un singur an, familia lor consumă hârtie produsă prin tăierea a 6 copaci sau că unei bucăți de sticlă aruncată în natură îi trebuie 1.000.000 de ani ca să se descompună. Au înțeles și au văzut practic cum ceea ce oamenii mari numesc deșeuri se pot refolosi și chiar pot deveni podoabe. Dorim să continuăm acest fel de campanii de conștientizare cu privire la modul în care cetățenii pot contribui la protejarea mediului înconjurător’’, spune
Valentin Vasilescu, Președinte al Asociației Happy Carp Team.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns