VIDEO FOTO Bilanțul raziilor la comercianții de petarde din Piața Cibin. Mii de produse confiscate

0 911

Polițiștii sibieni au efectuat luni o serie de controale la comercianții de articole pirotehnice în zona pieței Cibin din Sibiu. Peste 9.000 de petarde au fost confiscate, iar amenzile au fost de 10.000 de lei.

În data de 18 decembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune specifică de combatere a comerțului ilicit și a operațiunilor ilegale cu articole pirotehnice în zona Pieței Agro – Alimentare Cibin din municipiul Sibiu. Au fost verificate 5 societăți comerciale.25521100 1784488181575965 1631099480 oCu această ocazie, pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților economice, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 10.000 de lei pentru neafișarea la raft a prețului produselor.
De asemenea, au fost confiscați 519 lei reprezentând sumă nefiscalizată.
Polițiștii din cadrul S.A.E.S.P. au identificat două societăți care comercializau ilegal petarde și au întocmit două dosare penale pentru operațiuni fără drept cu articole pirotehnice. În cauză, au fost confiscate aproximativ 9.000 de articole pirotehnice, petarde de dimensiuni mici și medii.

video

Acțiunile de verificare și control vor continua în întregul județ până la începutul anului viitor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.