bmw in olt

ISU Sibiu anunță că scafandrii au detectat mașina căzută în râul Olt la Boița. La ora 14.28 mașina a fost scoasă din apă. În ea este o persoană decedată. Este vorba de un bărbat în vârsta de 30 de ani, din Onești, județul Bacău.

UPDATE 4 – Autoturismul căutat în râul Olt a fost găsit și adus la mal de către pompieri
Pompierii sibieni au intervenit in noaptea de duminică spre luni pentru căutarea unui autoturism posibil căzut în râul Olt, zona localității Boița.

CITEȘTE ȘI: FOTO – Cine este șoferul găsit mort în mașina căzută în Olt. S-a luptat să iasă din autoturism

Căutarea a fost continuată în cursul zilei de luni, 18 decembrie a.c. de către pompierii sibieni sprijiniți de un echipaj de scafandri din cadrul ISU Hunedoara, atât pe apă, cât și pe uscat, fără ca autoturismul să fie găsit.audi in raul olt

Marți, 19 decembrie, căutările au fost reluate, iar în jurul orei 13.00, echipajul de scafandri a confirmat existența unui autoturism în apă.

La ora 14.18, autoturismul cautat a fost scos. Este vorba despre un autoturism marca Audi A 4, jud Bacău. În interiorul acestuia a fost găsită o persoană decedată. Vorbim de un bărbat, în vârsta de 30 de ani, din Onești, județul Bacău. Pentru căutarea și scoaterea autoturismului din apă, s-a intervenit cu două bărci, un autocamion, o autospecială de transport, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

UPDATE 3 – Mașina a fost scoasă din apă
La ora 14.18 autoturismul cautat a fost scos. Este vorba despre un autoturism marca Audi A 4, înmatriculat în județul Bacău.

audi in olt

UPDATE 2 – Un bărbat mort
În interiorul mașinii se alfă cel puțin un om. Este vorba de un bărbat de aproximativ 30 de ani. Mașina are numere de Bacău.

UPDATE 1 – Se încearcă scoaterea mașinii
Pentru scoaterea autoturismului se intervine cu autospeciala de descarcerare care este dotata cu troliu.masina in oolt 5

ȘTIREA INIȚIALĂ
“În momentul acesta scafandrii au confirmat existența unui autoturism în apă, însă, din cauza lipsei de vizibilitate, nu au reușit să vadă dacă sunt persoane în interior. Forțele sunt mobilizate pentru a ancoră și a scoate autoturismul din apă”, spun cei de la ISU Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu