VIDEO – Spectacol de colinde și concerte cu Andra Gogan și Iuliana Beregoi la Târgul de Crăciun la Șelimbăr

0 988

Târgul de Crăciun și patinoarul reprezintă rețeta perfectă pentru a petrece timpul liber și pentru distracție în acest final de an la Șelimbăr. Târgul de Crăciun de la Șelimbăr are programate vineri și sâmbătă un spectacol extraordinar de colinde și concerte cu idolii generației Z, Iuliana Beregoi și Andra Gogan. Între orele 18.00 și 22.00 traficul în centrul comunei este restricționat și deviat pe rute alternative.

Vineri 22 decembrie, sunteți invitați cu mic cu mare să asistați la un frumos spectacol de colinde la Șelimbăr. Pe scena de la Târgul de Crăciun vor concerta cu începere de la ora 19.00, cu Traian Stoiță, Marius Ciprian Pop, Camelia Cosma Stoiță, Ioana Brad, Ionela Sterp, Bogdan Cioranu, Grupul Coral ANGHELOS din Cluj-Napoca și Grup Instrumental – dirijor Mihai Tarcea. Intrarea este liberă.

Vineri de la ora 19.00 sunteți invitați la un super concert de…

Vineri 22 decembrie, de la ora 19.00, sunteți invitați la Târg de Crăciun la Șelimbăr, la un spectacol de colinde cu Traian Stoiță, Marius Ciprian Pop, Camelia Cosma Stoiță, Ioana Brad, Ionela Sterp, Bogdan Cioranu, Grupul Coral ANGHELOS din Cluj-Napoca și Grup Instrumental – dirijor Mihai Tarcea. Vă așteptăm la Târg de Crăciun la Șelimbăr, până în 30 decembrie. Este și patinoar în aer liber – Intrare liberă!

Publicată de Ora de Sibiu pe Miercuri, 20 decembrie 2017

Concert pentru generația Z cu Iuliana Beregoi și Andra Gogan
Pe 23 decembrie copiii și adolescenții primesc un cadou pe măsură în prag de Crăciun. Pe scenă urcă două dintre cele mai populare vedete la ora actuală. Vorbim de Iuliana Beregoi, considerată a fi ”senzaţia noii generaţii“, dar și de Andra Gogan, starul Disney al României și idolul generației Z.

Iuliana Beregoi concertează la Târg de Crăciun la Șelimbăr pe …

Iuliana Beregoi concertează la Târg de Crăciun la Șelimbăr pe 23 decembrie la ora 18.00. Intrarea liberă! Detalii aici: https://goo.gl/Rr3DoP

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 21 decembrie 2017

Concertele celor două vedete au loc pe 23 decembrie cu începere de la ora 18.00. Intrarea este liberă.

Andra Gogan concertează la Târg de Crăciun la Șelimbăr​ pe 23 …

Andra Gogan concertează la Târg de Crăciun la Șelimbăr pe 23 decembrie la ora 18.00. Intrarea liberă! Detalii aici: https://goo.gl/Rr3DoP

Publicată de Ora de Sibiu pe Joi, 21 decembrie 2017

Activități distractive pentru copii și adulți
Cei de la Serious Fun au programate vineri și sâmbătă o mulțime de activități. Copiii și părinții pot să participe la atelierele de creație unde se vor confecționa decorațiuni de Crăciun, sau la jocurile distractive de pe patinoar. Nu lipsesc hocheiul pe gheață, alunecarea cu oul, jocurile cu baloane sau loviturile la țintă. Sunt doar o parte dintre surpizele pregătire, iar pentru restul trebuie să veniți la Târgul de Crăciun ca să le descoperiți.

Trafic deviat în zona Târgului de Crăciun
Pentru buna desfășurare a spectacolelor și concertelor programate pe 22 și 23 decembrie, traficul rutier în zona Târgului de Crăciun din Șelimbăr, va fi restricționat temporar. Astfel între orele 18.00 și 22.00, circulația autoturismelor pe strada Mihai Viteazul, de la intersecția unde se află poziționat și sediul Poliției Șelimbăr, va fi deviată pe strada Sevișului. De asemenea și circulația pe strada 1 decembrie (DC 56 care duce spre Bungard), va fi deviată de la intersecția cu strada Gării, pe strada Podului.

Trebuie să ajungeți la Târg de Crăciun la Șelimbăr​! Avem conc…

Trebuie să ajungeți la Târg de Crăciun la Șelimbăr! Sunt acolo concerte unul și unul, iar patinoarul cu intrare gratuită vă așteaptă să veniți să vă simțiți bine. Și desigur mai sunt și multe alte surprize! Detalii aici: https://goo.gl/Rr3DoP

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 22 decembrie 2017

Târg de Crăciun la Șelimbăr este o acțiune cofinanțată de Primăria Șelimbăr prin Consiliul Local Șelimbăr, în cadrul Agendei Culturale a comunei Șelimbăr. Pentru mai multe detalii și program accesați pagina de Facebook – Targ de Craciun la Selimbar.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.