Deszăpezirea pe drumurile din județul Sibiu – Pe toate se circulă în condiții de iarnă

618

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu vă informează că la această oră se acționează cu toate utilajele (63) cu lame și material antiderapant (până la aceasta oră s-au folosit 500 tone) pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu.

S-a acționat cu material antiderapant în zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).
’’La această oră nu există drumuri blocate din cauza zăpezii sau a poleiului pe raza Județului Sibiu. Vă informăm ca pe DJ 106A Sibiu – Păltiniș la această ora ninge și se acționeaza cu 3 utilaje cu lame și material antiderapant. Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție’’, spun cei de la Drumuri și Poduri. Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).
Pentru informarea corectă și în timp util a participanților la trafic despre starea drumurilor județene pe perioada de iarnă vă informăm că pe site-ul instituției noastre găsiți zilnic informații actualizate (www.drumuripodurisibiu.ro – butonul “alertă trafic”).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi