Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO Daniela Cîmpean, mesaj pentru sibieni: ” Vă încurajez să vă bucurați de tradițiile noastre autentice din perioada sărbătorilor”

254

Daniela Cîmpean, președintele consiliului Județean Sibiu, le transmite lcuitorilor județului urările sale cu ocazia Sărbătorilor:

”Dragi sibieni,

Sărbătorile să vă găsească cu inimile deschise, petrecând clipe liniștite alături de cei dragi. Vă încurajez să vă bucurați de tradițiile noastre autentice din perioada sărbătorilor de iarnă, de cultura locurilor speciale din județul Sibiu – hrană atât pentru trup, cât și pentru suflet. Din seara de colindat până la Plugușor și Bobotează, satul sibian se transformă într-o galerie vie a unor obiceiuri pe care încercăm să nu le pierdem, pentru că ele ne fac să fim speciali și spun povestea trecutului nostru. Fie că pașii ne poartă spre Mărginimea Sibiului, spre Valea Hârtibaciului, sau spre ariile naturale din județ, aceste locuri minunate ne amintesc de copilărie și ne redau liniștea pe care o căutăm la final de an, ca să ne reînnoim forțele pentru anul ce vine.
Urez tuturor colegilor din administrația publică Sărbători Fericite, cu momente de împlinire sufletească menite să ne alimenteze forța dar și dăruirea necesară pentru misiunea pe care o avem fiecare în slujba comunităților noastre.
Mulțumesc tuturor celor care au sprijinit Consiliul Județean Sibiu în activitatea sa pe parcursul anului 2017 și vă doresc să ținem aproape și să sporim rezultatele bune!
Crăciun Fericit și La mulți ani!”, este mesajul Danielei Cîmpean.

Crăciun fericit!

Vă doresc ca Sărbătorile să vă găsească în pace și cu inimile deschise. Să ne bucurăm de tradițiile noastre autentice și avem cu toții parte de momente de împlinire sufletească, menite să ne inspire energia și dăruirea necesară pentru misiunea pe care o avem fiecare.

Publicată de Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu pe Vineri, 22 decembrie 2017

Primește titlurile instant

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...