A plecat acasă cu mașina firmei pentru că nu a primit salariul promis

815

Un bărbat de 49 de ani domiciliat în județul Vâlcea a plecat de la firmă cu mașina de serviciu nemulțumit fiind de faptul că nu și-a primit banii promiși de angajator. Poliția a mers peste el și a recuperat autoturismul.

Vâlceanul este angajat la o companie din Sibiu și a plecat cu mașina de serviciu acasă, nemulțumit că nu și-a primit banii promiși. Mașina a fost descoperită de Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea, în comuna Muereasca.
”S-a luat legătura cu posesorul autoturismului, un bărbat de 49 de ani, stabilindu-se că acesta folosea autovehiculul ca maşină de serviciu, iar în urma unor neînţelegeri cu privire la drepturile salariale care i se cuveneau, bărbatul ar fi plecat acasă la data de 18 decembrie, cu maşina în cauză”, se arată într-un comunicat al I.P.J. Vâlcea. Autoturismul este înmatriculat în județul Sibiu şi figura ca furat în evidențele polițiștilor. Mașina a fost preluată și predată către poliţiştii din cadrul I.P.J. Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. medesan scrie

    Normal ar fi trebuit sa reclame si el angajatorul, iar Politia „sa-l execute” confiscand suma reprezentand salariul neplatit..
    Asa, „dinte pentru dinte”.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.