Fost campion național de box, găsit mort în mașină

0 676

Unul dintre cei mai cunoscuți boxeri ai României, Viorel Soroceanu, a fost găsit mort în mașina sa. Se pare că bărbatul s-a sinucis și a lăsat un bilet de adio în urma sa.

Un fost campion naţional la box, în vârstă de 63 de ani, a fost găsit mort în maşina sa, într-o parcare dintr-un centru comercial din Iaşi. Bărbatul s-ar fi sinucis, tăindu-şi venele, şi a lăsat şi un bilet de adio în care îi cere iertare mamei sale, anunță News. Fostul campion naţional la box Viorel Soroceanu a fost găsit în autoturismul său, în parcarea unui centru comercial din cartierul ieşean Nicolina.
Presa locală scrie că fostul boxer, antrenor emerit, şi-a tăiat venele, şi a lăsat şi un mesaj de adio în care îi cerea iertare mamei sale pentru gestul făcut şi în care explică faptul că din cauza bolii la ficat de care suferea a ajuns să îşi pună capăt zilelor.
Soroceanu a mai încercat să se sinucidă şi în urmă cu doi ani, la scurt timp dupa ce a fost diagnosticat cu această boală, iar atunci medicii au putut să îl salveze.
Viorel Soroceanu a fost unul din cei mai apreciaţi antrenori de box. Elevii pe care acesta îi pregătea au obţinut numeroase premii, mulţi fiind campioni naţionali şi mondiali, atât la categoria de juniori, cât şi la seniori.
Viorel Soroceanu a fost campion naţional de două ori în anii ’70 şi a boxat cu campionul mondial din 1973 Howard Davis Jr.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.