VIDEO – Familie din județul Sibiu, exemplu de căsnicie la emisiunea ”Schimb de Mame”

2.993

Emisiunea ”Schimb de mame” este cunoscută pentru ipostazele în care sunt puse mamele care aleg să locuiască cu o altă familie timp de o săptămână. De experiența aceasta a avut parte și o familie din Cârțișoara, care a primit o mămică din Bistrița, în timp ce acolo a ajuns sibianca.

Mariana Blendea din Cârțișoara și familia ei au lăsat o impresie bună în rândul telespectatorilor, dar în schimb a avut o experiență neplăcută la familia Moldovan din Bistrița.

Maria Moldovan a stârnit controverse, pentru că dat impresia că de aproape 10 ani este ”sechestrată” de soțul ei care nu o lasă să facă mai nimic. Cei doi au împreună o fetiță, dar cresc și fata Mariei din prima căsătorie și băiatul soțului ei, după ce mama acestuia a murit.

La Cârțișoara Maria a fost primită foarte bine, dar s-a adaptat greu felului în care se trăiește în casa Blendea. Și asta pentru că a spus ea, aici totul este perfect, iar atmosfera din familie una deosebită.

La mama de schimb, în Bistrița, sibianca Mariana a fost uimită de comportamentul soțului de schimb, și asta pentru că acesta a fost mereu nemulțumit și nu a pierdut nicio ocazia de a o taxa.

Comentariile pozitive la adresa familiei din cârțișoara și cele negative la adresa celei din Bistrița au continuat în mediul on-line, chiar și cele două mame s-au contrat pe internet. Dar, chiar și așa, ele au spus că emisiunea le-a fost de ajutor, iar experiența le-a ajutat să vadă ce e bun în familiile fiecăreia.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.