VIDEO FOTO Cerere în căsătorie emoționantă la Păltiniș. S-a terminat cu bine

10.534

O tânără de 20 de ani din Sibiu nu va uita probabil niciodată data de 27 decembrie 2017. Iubitul acesteia i-a cerut să îi fie soție într-un mod inedit, în Păltiniș.

Mai mulți tineri au fost ”actori” pentru unul dintre cei mai buni prieteni în seara zilei de miercuri. Alex Bodi și-a luat inima în dinți cum se spune și a pus la cale un plan prin care să îi ceară mâna iubitei sale. Tânărul de 22 de ani și-a rugat prietenii să îl ajute în acest sens.

cerere in casatorie 4

Astfel șase dintre aceștia și-au pus mașinile la bătaie și au inscripționat pe luneta acestora mesajul ”Denisa vrei să fii soția mea?” și le-au parcat în parcarea de vizavi de Telescaunul din Păltiniș.Alex a venit la fața locului cu un taxi, iar prietena acestuia a izbucnit în lacrimi când a citit mesajul. cerere in casatorie 2Emoționat vizibil, tânărul care locuiește în cartierul Turnișor, a îngenunchiat și a scos inelul de logodnă. Răspunsul a fost unul fericit, cei doi fiind aplaudați de prietenii prezenți la fața locului. cerere in casatorie 3Totul a fost transmis live pe Facebook, iar felicitările au început să curgă la adresa celor doi tineri.

Urmăriți mai sus imaginile. Nașii celor doi tineri au făcut fotografiile și filmarea video.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. bah scrie

    lasa bai ca in 3-4 ani cand le vine mintea la cap (amandurora), o sa divorteze si atunci nu vor mai avea nevoie de prieteni :))) bullshituri americane

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.