FOTO Pană de curent la Păltiniș. Arena Platoș cea mai afectată

1 713

În plin sezon, Păltinișul a rămas fără curent electric. Restaurantele, pensiunile și pârtiile au stat fără electricitate mai bine de două ore. Electrica va fi dată în judecată.

Alimentarea cu curent electric s-a oprit la ora 11 și a fost reluată abia la 13:30.Cei mai afectați de pana de curent au fost schiorii care erau pe pârtiile din stațiune. La Arena Platoș s-au format cozi imense, iar oamenii au devenit recalcitranți.

”În primă fază am funcționat pe generatoare, dar au fost oprite, pentru a evita orice fel de risc. Pentru 45 de minute instalațiile nu au funcționat, clienții au fost foarte supărați. Am decis ca celor care au avut abonament de o zi să le restituim banii. Am și făcut deja acest lucru”, spune Ioana Dragomir, purtătorul de cuvânt al Arenei Platoș.

26112069 1542224102532447 3573505425786270509 n

Reprezentanții de la Platoș spun că acest eveniment le-a adus un prejudiciu imens, așa că vor acționa Electrica în judecată. ”Când am sunat la deranjamente mi s-a spus că va dura două ore până se va repara ce s-a defectat, și s-au încadrat în acest interval. Dar, pentru că au permis să se întâmple așa ceva în plin sezon, și pentru că acest lucru ne-a afectat enorm, îi vom da în judecată”, a adăugat Ioana Dragomir.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. muntenas scrie

    Daca citesti contractul de furnizare a energiei electrice o sa vezi ca in cazul unei avari electrica e obligata sa remedieze avaria in 24 de ore.Nici o companie din lumea asta nu poate sa garanteze furnizarea energiei electrice fara intreruperi accidentale.Dar daca vrei sa eviti problemele poti sa folosesti generator de rezerva si sa nu te uiti ca-i scumpa motorina

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.