Un DJ din Sibiu pe primul loc în lume în topul Best of 2017

1.904

DJ-ul John Trend (alias Adrian Urian), originar din Sibiu, alături de duo-ul Dirty Nano, au reușit performanța ca prin proiectul Maestros del Ritmo, creat în Timișoara și nișat pe muzică electronică, să se propage atât de masiv la nivel mondial încât au ajuns cu unul dintre mix-urile lansate în acest an să ocupe poziția întâi la categoria Best of 2017 – Mixcloud.

Cei trei Dj şi-au revendicat statutul de „hall of famers” pe celebra platformă de muzică – Mixcloud. Conform orasul-timisoara.ro, volumul 23, din seria care i-a consacrat pe artişti, este oficial cel mai ascultat mix al anului, conform celui mai recent Top 10, la categoria Best of 2017, publicat pe blogul site-ului. Release-ul acestora a devansat show-uri semnate Richie Hawtin, DJ Vadim sau chiar episodul final al show-ului radio Global – bijuteria prin care Carl Cox a schimbat faţa muzicii electronice.
CITEȘTE ȘI: Un sibian printre cei mai tari DJ din România. Povestea neștiută a inegalabilului John Trend
Membrii John Trend (originar din Sibiu) şi duo-ul Dirty Nano, format din Tinu Vidaicu şi George Hora, sunt recunoscuţi la nivel naţional pentru rezidenţa la hot spot-uri precum Epic Society Timişoara sau Ponton Casa Baraj din Văliug, precum şi pentru prestaţii live memorabile semnate la Untold Festival 2017 și alte evenimente majore de la noi din țară. john trend 5Cel mai recent succes îi ridică, însă, la sfârşitul acestui an, la rangul de „most wanted DJ act” din ţară, dar şi din comuniatea deep şi tech house din întreaga lume.
Este una din surprizele plăcute ale anului şi vine cu certitudinea absolută că România are cu ce să se mândrească worldwide, într-o industrie care cere freshness constant.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.