FOTO VIDEO – Tramvaiul circulă din nou între Sibiu și Rășinari. Prima cursă, cu peripeții

3.064

După câțiva ani în care tramvaiul ce leagă Sibiul de Rășinari nu a mai circulat, vineri s-a inaugurat garnitura cea nouă, adusă din Austria. Zeci de sibieni au refăcut traseul și s-au declarat mulțumiți de noile condiții.

LIVE VIDEO – Tramvaiul Sibiu – Rășinari revine la viață. Probleme la prima cursă însă. S-a defectat rețeaua electrică. Detalii la link-ul https://goo.gl/g3LKWH

LIVE VIDEO – Tramvaiul Sibiu – Rășinari revine la viață. Probleme la prima cursă însă. S-a defectat rețeaua electrică. Detalii la link-ul https://goo.gl/g3LKWH

Publicată de Ora de Sibiu pe Vineri, 12 ianuarie 2018

Noua garnitură care va circula din primăvara acestui an între Sibiu și Rășinari a fost cumpărată din Austria cu 6.000 de euro. ”Mult mai mult a costat transportul, fiind unul agabaritic a fost nevoie de condiții speciale…dar a meritat investiția, pentru că tramvaiul este o emblemă a Rășinariului și de el vor beneficia atât sibienii, rășinărenii și turiștii care vor veni aici. Intenționăm să îl punem cât mai mult la treabă, iar plimbarea cu tramvaiul să o legăm de evenimente în Rășinari- trasee cu bicicleta, drumeții, degustări de mâncare tradițională”, spune Bucur Bogdan, primarul comunei Rășinari.

tramvai1 1 tramvai3

tramvai 1
Prima cursă a tramvaiului a avut însă parte de o suroriză neplăcută- rețeaua elctriă s-a stricat chiar la intrarea în rășinari. Pasagerii însă au profitat de pauză și au admirat peisajul de iarnă din zonă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.