Poziția oficială a Primăriei legat de deszăpezirea din oraș

376

Primăria Sibiu anunță că mașinile de deszăpezire continuă să lucreze și joi, a doua zi după prima ninsoare din an.

”În condițiile ninsorii abundente și însemnate cantitativ (29 litri/mp, strat de zăpadă – 18 cm confom ANM, în 17 ianuarie), echipele și utiliajele de deszăpezire au intervenit continuu în municipiul Sibiu de ieri de la ora 14 și încă se află în teren.

Până în prezent s-au împrăștiat 205 metri cubi de material antiderapant și s-a acționat cu plugurile pe străzi pentru îndepărtarea zăpezii. Acțiunile de deszăpezire au fost efectuate în ordinea priorităților stabilite. Prioritatea 1 au reprezentat-o viaductele, drumurile în pantă și rampă, străzile și piețele din centru și principalele artere din oraș. Din cauza ninsorii abundente pe acestea s-a trecut cu utilajele de 3-4 ori pentru a se reuși deszăpezirea. În paralel s-a intrat și pe străzi din cartiere.

La ora 9.30 se aflau în teren 10 utilaje care degajează zăpada și împrăștie antiderapant și 30 de municitori care deszăpezesc manual zonele pietonale.”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu.

Aceștia reamintesc sibienilor, persoane fizice și juridice, că au obligația să deszăpezească trotuarele din fața casei sau a blocului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
 1. BON scrie

  Poveşti…! La fel caşi Cosmin Stanciu, din giratoriul mic de la aeroport, la 16:15, am prcurs cu maşina traseul până la giratoriul din Turnişor în 1H şi 30 min. Despre ce dezăpezire vorbim?
  Iar aseară la 21:15 în giratoriul din intersecţia Ştefan cel Mare-Negoiu, un utilaj cu plug făcea ture-ture până a realizat pe marginea goratoriului o bordură de cca. 30 cm înălţime. Ca să ce…?
  Şi este doar prima zi cu ninsoare la Sibiu.

 2. Cosmin Stanciu scrie

  Vezi de treaba!Ieri la 16 am plecat de servici (Zona de vest), am luat autobuzul si pana la Simpa pe Alba Iulia (2 statii de autobuz) am facut 45 de min.Am coborat din autobuz si am mers pe jos pana in Selimbar ( 1 ora si 30 de min). Ce vroiam sa va spun este ca nu am vazut nici un utilaj pe drumuri (Alba Iulia-Milea), or fi fost toate pe strazile adiacente.
  Hai noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.