Patru sibieni din Rusciori prinși cu o căruță cu lemne furate

2 833

În data de 19 ianuarie, între orele 09,00 – 14,00, polițiștii Postului de Poliție Șura Mică au desfășurat o acțiune de verificarea a legalității circulației materialului lemnos pe raza localității Rusciori.

Cu această ocazie, au fost depistați patru localnici care, cu ajutorul a patru atelaje hipo, transportau cantitatea de 3 mc lemn de foc fără a-i putea justifica proveniența.
Pentru transportul materialului lemnos fără documente legale de proveniență, cei patru au fost sancționați contravențional cu amendă totală în valoare de 20.000 de lei, iar lemnul a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Valea Cibinului Săliște. Foto: arhivă

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. hop scrie

    ati prins niste amariti…..pe aia de cara cu camioane,cu racoante (de 30-40 tone) nu-i prindeti?de ce ? in Bradu trec zilnic multime de camioane incarcate ! unde sinteti?

    1. hop scrie

      tot in Bradu astazi duminica ora 9 .00 la caminul cultural din Bradu,o familie de Tigani,care au inteles ca democratia inseamna ca sintem proprietarii a tot ce-i al comunitatii,vin cu caruta…cu porcul….fac foc de lemne,prajesc,fierb,beau tuica ?si se veselesc ca-i democratie ! HALAL DE TARA ASTA ! ne miram ..in strainatate ca sintem priviti ca niste salbatici !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...