fbpx

Constantin Necula despre preotul care s-ar fi masturbat la școală – ”E graba unor oameni care trag concluzii înainte de a cerceta”

0 4.264

Adrian Circa, preotul profesor din Copșa Mică acuzat că s-a masturbat în fața elevelor sale, a fost personajul negativ al finalului săptămânii trecute. Un video care l-ar fi arătat în ipostaze rușinoase a fost făcut public de mama elevei care l-a filmat, după ce l-a descoperit în telefonul tinerei.

După ce a fost acuzat din toate părțile, iar Inspectoratul Școlar Sibiu, Direcția pentru Protecția Copilului și Poliția au deschis anchete, Patriarhia a emis un comunicat- PE CARE ÎL PUTEȚI CITI AICI– în care explica partea de adevăr a preotului.
Constantin Necula, consilier la Mitropolia Ardealului și unul dintre cei mai cunoscuți preoți din țară, spune că tot acest caz este ”graba unor oameni să tragă concluzii înainte de a cerceta. Se acuză Biserica că avem sloganul Crede și nu cerceta, iar când cercetăm îi deranjează. Nu este un scandal, este graba înainte de epuizarea actelor de cercetare și un caz mult dramatizat”, a comentat preotul Constantin Necula.
VEZI FILMULEȚUL CU PREOTUL PROFESOR
Acesta nu face parte din comisia Mitropoliei care cercetează cazul preotului profesor Adrian Circa, dar îi cunoaște problemele personale. ”Preotul se află în imposibilitatea de a exercita acte obscene, omul este bolnav. Este bolnav de cancer, se află și sub tratament psihiatric nu pentru că are probleme, ci pentru a-l ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă de boală. Din această cauză poate avea și unele ticuri. Oricum, este greu să mai recuperezi ceva după ce l-ai nenorocit. Omul are familie, copii, această situație l-a distrus fără a se aștepta vreo concluzie…”, explică preotul Constantin Necula. profesor religie copsa micaPreotul profesor care preda religia și istoria la un liceu din Copșa Mică a demisionat vineri din învățământ, după ce video-ul a fost făcut public.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.