Piese de teatru de top în februarie la Sibiu. Recomandările sunt pe măsură

978

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu anunță punerea în vânzare a biletelor pentru reprezentațiile programate în perioada 1 – 28 februarie 2018.

Luna debutează cu cea mai nouă producție a Secției Germane, „Scene dintr-o căsnicie”, cu Krista Birkner, de la Berliner Ensemble și Daniel Bucher, actor al naționalului sibian. Reprezentația are loc pe 1 februarie, de la ora 19:00, la TNRS. „Doamna de turtă dulce”, o comedie spumoasă, în regia lui Șerban Puiu, ce recompune atmosfera americană tipică anilor ’70, se joacă vineri, 2 februarie, de la ora 19:00, la TNRS. Seria comediilor continuă cu „Iubire cu năbădăi” (regia: Șerban Puiu), programat în 4 și 11 februarie.
Tânărul regizor Botond Nagy pune în scenă premiera lunii februarie, „Hedda Gabler”, cu actorii Ofelia Popii, Ciprian Scurtea, Marius Turdeanu, Adrian Matioc, Diana Văcaru-Lazăr, Cendana Trifan, Arina Ioana Trif și Cristina Ragos. Avanpremiera are loc miercuri, 21 februarie, iar premiera joi, 22 februarie, de la orele 19:00.
În programul lunii viitoare se regăsesc și spectacolele: „Omul cel bun din Sîciuan” (3 februarie), „Mărie, Mărie! (tribut Mariei Tănase)” (6 februarie), „Familii” (7 februarie), „Die Firma Dankt / Cu mulțumirile firmei” (8 februarie), „De veghe la Taj Mahal” (9 februarie), „Oscar și buni roz” (10 februarie), „Noah și Floarea de turn” (16 februarie), „Emigranții” (17 februarie).
Și studenții cuceresc scena și prezintă mai multe reprezentații în luna care vine. Astfel, „Iubirea la oameni”, în regia lui Bogdan Sărătean, se bucură de trei reprezentații: marți, 13 februarie, duminică, 18 februarie și miercuri, 28 februarie, de la orele 20:00, la Studioul CAVAS din incinta Facultății de Litere și Arte. Programat cu două reprezentații este și spectacolul „Avioane de hârtie”, în regia lui Eugen Gyemant, miercuri, 14 februarie și joi, 15 februarie, de la orele 20:00. Accesul la spectacolele studențești este gratuit, pe bază de rezervare la Agenția Teatrală.
Finalul lunii aduce o serie de spectacole la Sala Festivă a Bibliotecii Astra. Astfel, vineri, 23 februarie se joacă „Eden”, cu Serenela Mureșan și Nicu Mihoc, de la ora 19:00. Sâmbătă, 24 februarie, Dana Taloș este protagonista spectacolului „Sunt o babă comunistă”, iar duminică, 25 februarie, Viorel Rață este „Bravul soldat Švejk”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.