cotton 2

Se mai încheie o săptămână solicitantă, așa că week-end-ul este perfect pentru relaxare. Sibienii, dar și cei care aleg să vină aici în zilele libere cu siguranță că nu se vor plictisi. Sunt evenimente super tari, de la petreceri până la piese de teatru.

La Cotton Pub by Night vineri seara va fi petrecere mare de tot. Și asta pentru că vine Ruky DeeJay, cel mai tare DJ din București. Vorbim de rezident-ul de la Fratelli!. Va învârti platanele toată noaptea, iar cine merge în Cotton sigur va petrece până dimineața. Dacă nu v-ați convins, intrați aici și aflați mai multe detalii. Și asa nu e tot. Și sâmbătă seară este un party pe cinste cu un DJ invitat de la Brașov!

La Troubadour dacă vreți să mergeți trebuie neapărat să rezervați o masă, pentru că e o atmosferă atât de faină acolo, căci cu greu veți găsi un loc liber. Surprizele se țin lanț în cel mai nou club din Sibiu, și cel mai bine ar fi să fiți acolo când se întâmplă. Așa că sunați repede la 0771246575 și asigurați-vă un loc ”în față”. Mai multe detalii găsiți, AICI!troubadour 2Wanda, un spectacol excelent va avea premiera la Teatrul Gong, vineri, de la ora 18. Este o piesă recomandată copiilor peste 10 ani, care le va da o altă viziune asupra celor din jurul lor. Mai multe detalii, aici.

Soldații. Poveste din Ferentari” este filmul care va rula vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19, la Astra Film Cinema. Este un film bun, iar detalii despre el, aici.

Doamna de turtă dulce” se va juca vineri seara de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Este o comedie romantică cu momente înduiosatoare si scene puternice de tensiune dramatica. Spectacolul de la Sibiu este o adaptare fidela a textului original si o aduce în prim plan pe Evy Meara, o fosta cântareata a carei cariera si casnicie au fost distruse de alcool.foto atelier de dans 2

Dimineața se sâmbătă este dedicată celor mici, care sunt așteptați la Teatrul Gong la Atelierul de Creat Povești. Va avea două ediții, de la ora 10 și 12. Este recomandat copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani.

Valentin Leahu îşi lansează cel mai nou volum, „Poeme pe nota de plată„, sâmbătă, 3 februarie, de la ora 13, la Galeria UAP, din Piaţa Mare nr. 12 Sibiu.
Alături de autor, vor prezenta Silviu Guga şi Corneliu V. Mihail, iar actorul Cătălin Neghină va susţine un scurt recital.

Editura Humanitas vă invită sâmbătă, 3 februarie, ora 17.00, la Librăria Humanitas Constantin Noica (str. Nicolae Bălcescu, nr. 16) la o întâlnire cu Oliver Jens Schmitt, profesor la Universitatea din Viena, președinte al secției istoric-filozofice al Academiei Austriece de Științe, autor al volumului „Corneliu Zelea Codreanu. Ascensiunea și căderea Căpitanului” (Humanitas, 2017), care va intra în dialog cu Sorin Radu, Decan al Facultății de Științe Socio-Umane, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Întâlnirea va fi urmată de o sesiune de autografe.

Crăiasa Zăpezii” este piesa de teatru programată pentru acest final de săptămână la Teatrul Gong. Se va juca sâmbătă de la ora 18 și duminică de la ora 11. Spectacolul este recomandat copiilor peste 5 ani, durează 55 de minute, iar un bilet costă 9 lei.craiasa zapezii

Cine va merge sâmbătă seara la Teatrul Radu Stanca va putea vedea piesa ”Omul cel bun din Sîciuan” după B. Brecht. Prețul unui bilet este de 15 și 20 de lei, iar spectacolul durează o oră și 45 de minute.

Duminică de la ora 19, Teatrul Radu Stanca are în program ”Iubire cu năbădăi” Marc Camoletti. Spectacolul durează o oră și jumătate, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns