individ 700x430 1

Bărbatul care a băgat în sperieți întreaga comunitate de mămici din Sibiu și nu numai, a fost identificat. Din câte se pare nu este vreun infractor, ci chiar un agent sub acoperire. El face parte din structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Cazul prezentat pe larg de Ora de Sibiu, a fost soluționat de către IPJ Sibiu. Bărbatul care a băgat în sperieți tot Sibiul este într-adevăr agent sub acoperire la MAI.
CITEȘTE AICI CUM S-AU TRANSFORMAT MĂMICILE DIN SIBIU ÎN DETECTIVI
”Pentru noi nu este un caz. Până în prezent nu am fost sesizați despre nicio faptă sau contravenție comisă de această persoană. Putem spune cu certitudine că nu este polițist în cadrul IPJ Sibiu. Face parte din cadrul MAI și se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu. Mulțumim cetățenilor pentru spiritul civic, dar nu este cazul să se agite mai mult decât la nivel de informare a noastră, pentru că nu este un pericol”, a declarat comisar șef Tiberiu Ivancea, șeful IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Individul care a pus pe jar tot Sibiul – Se dă drept ’’polițist la Criminalistică’’
Șeful poliției sibiene a explicat că bărbatul a cărei poză a fost făcută publică pe rețelele de socializare ale mămicilor din Sibiu și despre care s-a scris că ar fi bătut la mai toate ușile din oraș, nu este o amenințare pentru nimeni, iar asta pentru că este un agent sub acoperire. ”Domnul era în misiune. Am fost informați de la București și nu ni s-au dat mai multe amănunte. Face parte din MAI, dar nu știu să vă spun din ce structură sau din ce județ este”, a spus Tiberiu Ivancea.

Vedeți declarațiile legate de acest subiect, la minutul 22.00.

Join the Conversation

4 Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  1. Definitia grupurilor de mame, de pe facebook: never underestimate the power of stupid people in large groups 😉

    1. Să mori tu! Și ia spune tu mă smart-ule, ce investiga 007 ăsta? E cumva mai prost ca Mr Bean?

      1. Dacă ți s-ar spune ție nu ar mai fi atât de secret nu-i asa?…uite ca nu te privește pe tine, ori pe mămicile cu pricina de altfel! Așadar stai flexat și nu îți mai da cu părerea despre ceea ce este dincolo de bula ta existențială.

      2. Probabil lucruri in neregula din blocul tau,e un mod de investigatie documentare dar micul vostru neuron crede ca trebuie sa stie tot dar totusi e ptea mic