Ministrul Turismului, sibianul Bogdan Trif a plătit redeschiderea site-ului de promovare al României

0 662

Sibianul Bogdan Trif, actualul Ministru al Turismului, a deblocat situaţia neplăcută creată de suspendarea temporară a site-ului de promovare a României ca destinaţie turistică. Ministrul a preferat să plătescă din banii proprii redeschiderea site-ului, pentru a nu cauza prejudicii de imagine României.

Astfel, sâmbătă după-amiază site-ul www.romania.travel a redevenit activ, la doar câteva ore după ce această situaţie i-a fost semnalată şefului de la Turism. Aceasta în condiţiile în care portalul a fost suspendat pentru neplata găzduirii la începutul lunii ianuarie, deoarece nu exista un cadru legal pentru achitarea taxei anuale pentru deţinerea domeniului de către Ministerul Turismului, site-ul fiind deţinut de către o persoană fizică.
“Portalul www.romania.travel este un mijloc important de promovare turistică a României, pe care dorim sa îl menținem. Am dispus în Ministerul Turismului identificarea în regim de urgență a măsurilor necesare pentru rezolvarea pe termen lung a aspectelor de natură legală, economică și tehnică în această speță. Am în vedere multiplicarea acestor instrumente de promovare în plan international a României ca destinație turistică”, a subliniat ministrul Bogdan Gheorghe Trif.


Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...