VIDEO – Panică într-un avion cu români care mergea spre Italia. A intervenit poliția

1 1.091

Un incident parcă desprins dintr-un film s-a petrecut luna trecută într-o aeronavă care trebuia să decoleze din Capitală spre Italia. O femeie a făcut un scandal și a înjurat și amenințat o însoțitoare de bord.

Totul a pornit de la faptul că femeia respectivă nu a primit permisiunea să meargă la toaletă în timp ce aeronava era pe punctul de a decola. Imediat aceasta a început să înjure și să amenințe o însoțitoare de bord, iar totul a degenerat. Căpitanul aeronavei a luat decizia de a întrerupe operațiunea de decolare și a chemat poliția. Tot incidentul a fost filmat de unul dintre pasagerii aflați în avion și a devenit public. Femeia s-ar putea trezi acum cu un proces din partea companiei aeriene, pentru că zborul a fost întârziat mai bine de o oră.

https://www.facebook.com/reydavis999/videos/1814927208578962/

’’Doamna respectivă trebuia să aștepte să decoleze aeronava. (..) Nu a avut răbdare, a insistat și a devenit violentă. (..), Pilotul comandant a procedat foarte corect. A întrerupt decolarea și a chemat poliția. A procedat foarte corect. (..) S-a întârziat decolarea aproape o oră. (..) Se vor lua măsurile care se impun’’, a declarat la Antena 3, Sorin Stoicescu, fost șef la Direcția de Aviație Civilă. video: Andrei David / Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Sil scrie

    Unde ești tu Vadime??? Castrați ca pe câini.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.