dsc 5584

Primăria Sibiu aprobă și anul acesta comercializarea produselor specifice sărbătorilor de Sfântul Valentin, 1 și 8 Martie pe domeniul public, locația stabilită fiind bulevardul Nicolae Bălcescu, pe tronsonul dintre Farmacia 24 și intersecția cu strada A. Xenopol.

Pentru comercializarea produselor de Sfântul Valentin persoanele interesate pot depune cererile începând de astăzi, luni, 5 februarie până vineri, 9 februarie. Avizul se va elibera pentru vânzarea de flori, jucării, cadouri și alte produse specifice, în perioada 12-14 februarie.

Pentru sărbătorile de 1 și 8 Martie, depunerea cererilor se va face, astfel:
– în perioada 19-21 februarie sunt așteptați să depună cereri comercianții din județul Sibiu,
– în perioada 22-23 februarie pot depune cereri comercianții din alte județe.
Perioda de comercializare va fi 26 februarie-9 martie, fiind permisă numai vânzarea de flori și mărțișoare.

Solicitarea se va formula la Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat, situat pe bulevardul Victoriei, nr.1-3, la demisol, camera S13. Pentru obținerea avizului sunt necesare următoarele documente: cartea de identitate, o cerere tip completată de către solicitant sau de un împuternicit și o copie a autorizației de funcționare sau a certificatului de înregistrare la Registrul Comerțului. Fiecare societate comercială, întreprindere familială sau întreprindere individuală va primi aviz pentru un singur spațiu.

În acest an, pentru o estetică mai bună a zonei, se vor aviza numai pavilioane de culoare albă sau crem, de dimensiuni 3x3m, respectiv 9 mp/stand/locație.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu