Grupa 2006 pregatita de Daniel Murasan si Mircea Soare va participa la doua competitii importante in perioada 8-11 februarie. Interstar va reprezenta Sibiul si totodata Romania la turneele JFG Frankenwald Cup si Fichtel Gebirgs Cup , care se vor desfasura in Germania la Helmbrechts si Arzberg.

Sunt doua turnee deosebit de puternice la care vor participa nume „grele” din fotbalul european precum: Manchester United, Fulham FC, FC Augsburg,Sparta Praga, Hertha Berlin sau selectionate nationale cum ar fi Team Cehia ( formata din jucatori de la echipele reprezentative ale Cehiei) sau Team Baltic ( echipa formata din jucatori din Estonia, Lituania si Letonia).
La Helmbrechts, Interstar va evolua in grupa A alaturi de Manchester United,Team Cehia,FC Ausburg si JFG Frankenwald in timp ce la Arzberg , juniorii sibieni au fost repartizati in grupa B alaturi de Manchester United, Hertha Berlin, SC Arzberg si Team Baltic.
Este a treia oara in ultimele sase luni cand o echipa de la clubul Interstar participa la un turneu international de calibru , dupa prezenta grupei 2002 la Albim Cup ( Cehia) in septembrie anul trecut sau a aceleasi grupe de copii nascuti in anul 2006, care in noiembrie 2017 a participat la competitia de la Berlin organizata de clubul de prima liga germana Hertha.
Din delegatia sibiana, care va pleca spre Germania pe 7 februarie, alaturi de antrenori si jucatori ,vor mai face parte vicepresedintele Interstar Sebastian Baciu , coordonatorul tehnic Dorin Zotinca si managerul de marketing Daniel Scorobet.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.